Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom és hogyan?

Mennyit kéne fogynom és hogyan?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja fogyózok és 3 kiló lement de 1-et visszahíztam de nem tudom hogy pedig betartottam a diétát és mindennap focizok és ezért már abba akartam hagyni a diétát de úgy döntöttem hogy nem hagyom abba de légyszíves segítsetek hogy mit egyek.

A válaszokat előre is köszönöm! (fiú 13 éves 175cm 81kg)

2015. márc. 5. 21:27
 1/2 anonim válasza:

Diétázással és koplalással nem fogsz sokra menni. Ha nem sportolsz rendszeresen, visszahízod a leadott kilókat. Azt tanácsolom, hogy továbbra is focizz és ne diétázz, csupán étkezz egészségesen (csoki,chips,cukorka csak nagyon kis mennyiségben!) Ja, és naponta igyál meg minimum 1,5 liter folyadékot.

Nekem leginkább az vált be, hogy reggelire egy fél citrom levét kifacsartam, majd megittam. (szívószállal, különben tönkreteheti a fogzománcod!)Háromnaponta pihenőket iktattam be, illetve egy hónap múlva pár hétig hagytam.

Az az előnye, hogy felgyorsítja az anyagcserét, így sokkal gyorsabban beindul a szervezeted működése.

Szerintem neked elegendő 5-6 kilót fogynod (ami az egészséges táplákozással menni is fog). Bár mindez a testfelépítésedtől függ.

Remélem tudtam segíteni. :)

2015. márc. 6. 21:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2015. márc. 7. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!