Megtippelnétek ezen kép alapján hány kg?
Figyelt kérdés
169 cm
pár tipp után megmondom
ráfér a fogyókúra/sport komment nem kell,tudja és csinálja is
2015. márc. 3. 18:00
11/21 anonim válasza:
Hoppá, lekéstem a tippelési lehetőségről! 86 kg-nál biztos kevesebbet írtam volna.
12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. márc. 3. 19:02
13/21 anonim válasza:
Én csak azért tippeltem volna 90 kg körül, mert amikor én annyi voltam, engem is kevesebbnek néztek. Majd ha tényleg 70 körül leszel megint, akkor látványos lesz az eredmény. Sok sikert.
14/21 A kérdező kommentje:
köszönöm,rajta vagyok az ügyön!:)
2015. márc. 3. 19:55
15/21 anonim válasza:
Én 10 kg-mal vagyok kevesebb hasonló magassághoz, de pont így nézek ki, úgyhogy én 75 kg-ot tippeltem volna!
16/21 anonim válasza:
Azért néztek kevesebbnek, mert ruhában vagy. Legközelebb érdemes olyan képet csinálni, amin fehérneműben vagy. Én is olyan 75 kilót mondtam volna.
17/21 A kérdező kommentje:
Nyilván azért néztek,ez nekem sem újdonság. Tisztában vagyok a hibákkal,csupán külső véleményre voltam kíváncsi,elvégre mások is ruhában látnak,nem fehérneműben.
2015. márc. 3. 23:12
18/21 anonim válasza:
a vicc az, hogy en 69 kg vagyok, de siman S-M meretnek felelek meg, es nem vagyok nagy darab.. en ha fogyozom akkor meroszalaggal merem magam, combom es derakam.. mert sajnos nagyon eros es nehez csontjaim vannak...
sztem nalad is ez lehet, mert azen a kepen azert nem mondanam azt a kg-t amit irtal...
19/21 anonim válasza:
Nahát :D Én is max 75-nek gondoltalak volna :D
Gratulálok a múltbeli és jövőbeli fogyásodhoz! :)
20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,kedves tőled!:)
2015. márc. 5. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!