Így is sikeres a zsírégetés?

ugráló kötéllel úgy, hogy minden másnap kb 20 percet, 30at csináltam, 2 héten keresztül
fogytam 4-5 kilót. ez másnak is biztos beválhat.
am meg szerintem az egyhelybefutás nem teljesen olyan mintha kinnt futnál
Persze hogy valamilyen szinten lesz hatása,mivel aerob mozgást végzel!Javasolnám a szobában minden nélkük könnyen elvégezhető gyakorlatokra - a hasprést,felülést,lábemelést is. Viszont szerintem fölösleges az az 1x 50 perc, inkább napi 2x 25 percet javasolnám.
Remélem tudtam segíteni
hat nekem van szobabicajom, es a neten olvastam...ha heti 3x JARSZ rajta, az jo...azaz
30 perc seta 7km...
de ha 30 perc seta, de minden ot percnel sprintet beleteszel 10 masp. akkor az 10km, es azzal tripla anyit fogyasztol, mint a setaval csak azzal 300kaloriat fogyasztol, a sprintelessel pedig 1150 et is akar, attol fugg, hogy lelegzel, vagy hogy tartod magad.

Akkor inkább vegyél futópadot, vagy szobabringát, annak is több értelme van.
Egyébként télen is le tudsz menni, cipő és ruházat kell hozzá, semmi más. Szerintem a nem tudsz, az inkább nem akarsz, ami nem gond, sokan utálnak a hidegben futni, szerintem meg pont akkor jó mert télen nem leszel beteg miatta. Én speciel mindig tök taknyos voltam télen, amióta átedzem a telet futással minden áldott nap, azóta nem voltam még náthás sem, pedig tápos egy immunrendszerem van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!