Hogyan adjak le par kilot a hasamrol?
Figyelt kérdés
12 eves lany vagyok. Mielott mindenki mondana hogy nem kene sokat enni.. Nem vagyok kover csak kisebbnek szeretnem a hasamat. Rendszeresen sportolok.. de egy kicsit nagy a hasam. Nem feltetlenul mas etrendre gondoltam mert a szuleim szerint muszaj normalisan ennem es eszrevennek ha mast vagy kevesebbet eszek. ötletek?:)) elore is koszonom szepen!:)2015. márc. 1. 14:15
1/3 anonim válasza:
Nem az a lényeg amúgy sem, hogy kevesebbet egyen az ember, hanem az, hogy mit eszik. Optimális sok zöldséget enni, ezt a szüleid sem ellenezhetik, ha kicsit is tájékozottak az egészséges táplálkozás terén.
A hasadat, hasizmaidat úgy tudod formálni, ha megfelelő hasizomgyakorlatokat végzel. Ehhez ajánlom a Callanetics könyvben leírt gyakorlatokat. Az egész gyakorlatsor nagyon jó, jó lenne, ha a bevezető gyakorlatokat sem hagynád ki.
A Callanetics című könyv, ha nincs meg nektek otthon, próbáld meg könyvtárból kikölcsönözni, általában meg szokott lenni tékákban.
Pontosan kell végrehajtani a gyakorlatokat, arra ügyelj!
2/3 anonim válasza:
Igen, de a táplálkozás nélkül a hasizomgyakorlatok semmit nem érnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2015. márc. 7. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!