Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyasztóövek vannak?

Milyen fogyasztóövek vannak?

Figyelt kérdés
Engem a tipus, az ár érdekelne, és a hatékonyság érdekelne.
2008. aug. 24. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Én nem próbáltam az öveket de nem jók semmire se csak vékony embereken reklámozzák. A számitógép segitségével sokmindent ellehet hitetni.Az egyik ismerősöm kipróbálta de neki nem volt jó! De te tudod mit akarsz am. asszem a legolcsobb is 25,000Ft és a drágább se ér semmit

2008. aug. 24. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

köszi a gyors választ:)

igazából unokatesómnak kellene,mert így szeretne "fogyni"...

ugyanezt mondtam neki,de hajthatalan,sportolni persze nem akar:S

de már elegem lett,gondoltam kiírom a kérdést,aztán innentől kezdve azt csinál,amit akar.

mégegyszer köszi:)

2008. aug. 24. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy úgynevezett "szauna övet" a Rossmann-ban, melegíti a hasat. Én akkor szoktam feltenni, amikor a taposógépet használom. Az ára kb. 2000 Ft volt. Szerintem használ.
2008. aug. 24. 11:13
 4/5 anonim válasza:
32%

Nem ér semmit.

Ha többet eszel mint amennyi a testsúly fentartáshoz kell akár 1kcalal is akkor nem bont zsírt.

Ha nem futsz meg minden de kevesebbet eszel akkro se.

2008. aug. 24. 12:07
 5/5 anonim válasza:
hát nem egy hét alatt fogsz lefogyni vele, legalább napi háromszor kell használni 10 percet. És akkor az etiópok miért vékonyak? Azért mert nem esznek. Úgyhogy egy hétig ha napi 2 pirítóst eszel és vizet iszol, ne mondjad hogy nem fogysz le 3-5 kilót. Nekem sikerült. :P
2011. jan. 18. 00:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!