Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva látszik az...

Mennyi idő múlva látszik az eredmény? (többi lent)

Figyelt kérdés

Android alkalmazásal töltöttem le napi edzést (has,fenék,láb)

Heti 3x csinálom.

Mennyi idő mire látszani fog az eredmény?

2015. febr. 25. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
módszerfüggő
2015. febr. 25. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
android alkalmazás? ez miből áll, még csak ímmel ámmal hallottam, de nem értem mi ez. Mesélnél róla?
2015. febr. 25. 13:40
 3/9 szántóvető válasza:
minden nap csinálni kéne,nem tudom mi az akadálya ennek.így soká fog meglátszani,lehet hogy 2 hónap is kell.hány perces egy edzés?
2015. febr. 25. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:

"minden nap csinálni kéne,nem tudom mi az akadálya ennek.így soká fog meglátszani,lehet hogy 2 hónap is kell.hány perces egy edzés?"

Aki tudatlan az minek akar hozzászólni???

Pont hogy a heti 3 nagyon jó, az izomnak regenerálódni is kell. Ne egymás utáni napokon csináld, mindig hagyj legalább 1 napot az edzések között amikor pihensz.

De amúgy ez egy hülye kérdés. Honnan tudjuk mikor fog látszani? Honnan tudjuk mi az alap, amivel indulsz? Honnan tudjuk mi a célod? Honnan tudjuk, hogy maga az edzés ér -e egyáltalán valamit?

De amúgy ha komolyan gondolod, neked súlyzós edzés kéne. Vagy jó a saját testsúlyos is (guggolás, kitörés, hasprés például), de hamar el fogsz jutni oda, hogy egyszerűen nem lesz elég a terhelés. Ilyenkor kell plusz súly.

De nagyban az étrendtől függ az eredmény. Ha fogyni akarsz, akkor alap a szálkásító-, (önmagában edzéssel semmit nem érsz, kalóriamínuszban kell lenned, és be kell juttatni a kellő tápanyagokat, hogy ne izomból fogyj, és egészségesen tudd a zsírt leadni), ha formásodni (=izmosodni), akkor meg a tömegnövelő étrend.

Ezek a tornák nem sok mindent érnek, kivéve, ha genetikailag előnyös az adott testrész. Bár akkor is a genetikádtól lett jó, és nem a tornától, szóval.. Szintentartáshoz, sima mozgáshoz jók lehetnek, de semmi több.

2015. febr. 25. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem edd meg a telefont, mert ennek az egész hülyeségnek nincs értelme
2015. febr. 25. 16:53
 6/9 szántóvető válasza:

"Ne egymás utáni napokon csináld, mindig hagyj legalább 1 napot az edzések között amikor pihensz."-ez az esti mese rossz kezdés 4-es.aki tudatlan az miért akar hozzászólni?a regenerálódási idő nagyban függ az edzés minőségétől ill. időtartalmától.pl. 10 perc edzés mellett szükségtelen kihagyni egy egész napot.ami lényegesebb:a has,vádli és fenékizmokat lehet minden nap edzeni,ezek regenerálódási ideje 24 óra.

sajna nem ismerem a kérdésben lévő alkalmazást,így az infó elég szűkös.

2015. febr. 25. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm szépen a választ.

Ha youtuba is van olyan videó Péntek Enikő torna videói

Napi 1 órára gondoltam

L/18 166 cm 66 kg inkább csak nagy a hasam meg a combom azokon szeretnék kicsit javítani!!

Csak az a gond hogy közelemben nincs konditerem meg időm sincs elmeni!

2015. febr. 25. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
kaján múlik
2015. febr. 25. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:

"?a regenerálódási idő nagyban függ az edzés minőségétől ill. időtartalmától.pl. 10 perc edzés mellett szükségtelen kihagyni egy egész napot.ami lényegesebb:a has,vádli és fenékizmokat lehet minden nap edzeni,ezek regenerálódási ideje 24 óra. "

Nincs értelme annak amit mondasz. Minek akarnál pinalegyezést csinálni, hogy azt minden nap megismételhesd, ahelyett, hogy heti 3x intenzíven megedzenéd??

A regenerálódási ideje 24 óra, aha perszeXDD

Látom te se edzetted még meg egyiket se rendesen... Fenékizmot nem tudok tapasztalatból mondani (férfiként), de ha hasat és vádlit edzek másnap 100x hogy nem tudnám ugyanazt megcsinálni. Ha meg igen, az azt jelenti nem edzettem meg rendesen. Vádli makacs izom, egész nap igénybe van véve, ezért edzéskor nagyon le kell bombázni, és még pihenni se tud annyira, mivel használjuk.

Az "esti mese" meg sajnos a testépítés egyik alapja:/

Kérdező, neked szálkásító étrend kell és aerob mozgás (tempósabb séta, kocogás).

Helyi zsírégetés nincs, és nem tudod "letornázni".

Ha nem tudsz terembe menni akkor meg a saját testsúlyos gyakorlatok menjenek.

2015. febr. 26. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!