Hogyan tartsam a sulyom?
Figyelt kérdés
Nyartol kezdve oktoberig leadtam tiz kilot csak futassal. Ugyanugy etkeztem mindt mindig. Egeszen mostanaig futok de ritkabban tudok alig van idom rengeteget kell tanulni mar keszulok az erettsegire. Az etkezesem megindig ugyanolyanok sot ket honapja zabalok es ahhoz kepest nemis sokat hiztam de akkoris hiztam. Mintha atallt volna a testem lassabb hizasra azelott gyorsan hiztam. Nem vagyok kover az alhasam picit kiall es zavar. Egyaltalan ez nagyon gaz? A tobbi reszem sem.perfect a combom az genetikabol adodoan husosab de az megnagyon izmos lett . Mar nemis fogyott egy ido utan hanem nott ... szoval mit valtoztassak az etkezesemen ha annyit mosanaban nemtudok sportolni? Hogy ne vesszen karba a munkam? Amugy elvileg BMI testzsir minden jo suliba ma mertek.2015. febr. 24. 21:28
1/2 anonim válasza:
Póbálj meg minél több fehérjét enni és kevesebb szénhidrátot. Igyál naponta min. 2-3 liter vizet. Ez nekem nagyon bevált lényegesen csökkentette a zsírréteg képződést. A combod valószínűleg az izomtól nőtt. Vigyázz a futással mert: 1. Lapos formákat eredményez úgyhogy tornázz mellette és formásabb lesz az alakod. Ha nem tetszik a pocid akkor fekve nyújtottlábemelésekkel feszesítheted az alhasad.
2. A futás hosszabb idő után nem éget zsírt mert hozzászokik a mozgásformához a test. Jó is hogy most kicsit szünetelsz vele. Póbáld ezt más kardio edzéssel pótolni. Nem az számít meddig csinálod hanem hogy milyen intenzitással. Sok sikert a súlymegtartáshoz. Remélem segítettem.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom!!:)
2015. márc. 10. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!