Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől hisznek kövérnek?

Mitől hisznek kövérnek?

Figyelt kérdés

-A suliban sokan kövérnek hisznek, és viccelődnek is rajtam, fogdossák a hasamat, mert az nagy, de nem vagyok kövér.

12 éves Lány 146cm 48 kiló.

A bmi-m is jó: 22.5

Percentilis: 75-90 között.

Miért viccedlődhetnek? Kezdek kételkedni, hoyg tényleg dagi vagyok, nagy hassal.

2010. febr. 12. 17:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
2010. febr. 13. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen kéne egy kicsit dolgozni, úgy 2-3 kilót, mert a többi magától eltűnik majd ha egészségesen táplálkozol.

De nehogy merj ilyen diétás oldalakat nézni ami felnőtteknek szól! Járj sportolni az iskola mellett, a tesiórán ne lazsálj! A heti édességadagodat csökkentsd le a felére, de minél kevesebbre annál jobb! Reggelire egyél annyit mint ebédre és vacsorára kevesebbet! Tízórait és uzsonnát ne hagyd ki! A gyors éttermekben kerüld el a hizlaló ételeket, bár vannak ott nagyon finom saláták, azokból egyél!

Ha egész nap a TV meg a számítógép előtt ülsz állj fel és menj ki a friss levegőre! Lassan, de biztosan meg lesz az eredménye és ezt nem csak látni, hanem érezni is fogod!

Sok sikert! :)

2010. febr. 14. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Kövérnek semmiképp nem neveznélek. Az a kis pocak szépen el fog tűnni rólad! Még fogsz nőni, akkor lemegy a hasad :) Velem is így volt. Azért piszkálnak a suliban, mert lököttek, ne foglalkozz velük. Sportolni ajánlatos, mert jobb lesz az állóképességed is, mellette formásodsz :)

24/L

2010. febr. 17. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!