Mitől hisznek kövérnek?
-A suliban sokan kövérnek hisznek, és viccelődnek is rajtam, fogdossák a hasamat, mert az nagy, de nem vagyok kövér.
12 éves Lány 146cm 48 kiló.
A bmi-m is jó: 22.5
Percentilis: 75-90 között.
Miért viccedlődhetnek? Kezdek kételkedni, hoyg tényleg dagi vagyok, nagy hassal.
Szerintem ezen kéne egy kicsit dolgozni, úgy 2-3 kilót, mert a többi magától eltűnik majd ha egészségesen táplálkozol.
De nehogy merj ilyen diétás oldalakat nézni ami felnőtteknek szól! Járj sportolni az iskola mellett, a tesiórán ne lazsálj! A heti édességadagodat csökkentsd le a felére, de minél kevesebbre annál jobb! Reggelire egyél annyit mint ebédre és vacsorára kevesebbet! Tízórait és uzsonnát ne hagyd ki! A gyors éttermekben kerüld el a hizlaló ételeket, bár vannak ott nagyon finom saláták, azokból egyél!
Ha egész nap a TV meg a számítógép előtt ülsz állj fel és menj ki a friss levegőre! Lassan, de biztosan meg lesz az eredménye és ezt nem csak látni, hanem érezni is fogod!
Sok sikert! :)
Szia Kedves Kérdező!
Kövérnek semmiképp nem neveznélek. Az a kis pocak szépen el fog tűnni rólad! Még fogsz nőni, akkor lemegy a hasad :) Velem is így volt. Azért piszkálnak a suliban, mert lököttek, ne foglalkozz velük. Sportolni ajánlatos, mert jobb lesz az állóképességed is, mellette formásodsz :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!