Milyen oraba a legtanacsosabb tornaszni ahoz hogy fogyak?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 17:01
2/9 anonim válasza:
Amikor a legjobban tudsz rá összpontosítani.
3/9 anonim válasza:
Ébredés után könnyebb zsírt égetni, későbbiekben, ahogy változik az anyagcseréd, izmosítani lesz könnyebb. A testépítők ezért edzenek este és éjjel.
4/9 anonim válasza:
Ez abszolút hülyeség amit mondtál, utolsó.
5/9 anonim válasza:
" testépítők ezért edzenek este és éjjel."
Ezt meg hol hallottad? nekem sok testépítő ismerősöm van, és a nap bármelyik szakában edzenek.
6/9 anonim válasza:
Amit írtam, azt klinikailag igazolták, az anyagcsere megváltozik a nap folyamán, emiatt tapasztalták, hogy könnyebb izmot építeni a nap második felében, mint közvetlenül ébredés után.
7/9 anonim válasza:
Még jó, hogy az izomépítés nem edzéskor van, hanem a pihenőnapon :D:D
8/9 rcsbrcs válasza:
Ha az a cél, hogy fogyjál, szerintem jó módszer este, lefekvés előtt, vacsora után min. két órával beiktatni egy erős tornát, ami minimum egy órás legyen. Utána már ne egyél, max. egy pohár vizet igyál, és úgy feküdj le. Nem kell minden nap, ha heti 3 alkalommal megcsinálod, már nagyon szépen átrendeződik, formálódik a tested. De ha nagyon elszánt vagy, csinálhatod minden nap. A tornád, ha lehet, testnevelők által összerakott tornasor legyen, ne a legtestgyilkosabb trendi gyakorlatsorok. Legyen az elején, és a végén nyújtás, és minden erősebb gyakorlat után nyújtsd egy kicsit a megdolgoztatott izmot. Figyelj közben a légzésre, ne tartsd benn folyamatosan a levegőt (amire hajlamos a nyugati ember). Lehet felváltva egyik nap tornázni, másik nap jógázni, akkor a helyes légzést is megszokod.
9/9 anonim válasza:
" A tornád, ha lehet, testnevelők által összerakott tornasor legyen, ne a legtestgyilkosabb trendi gyakorlatsorok."
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!