Baj, hogy minden nap éhségtől kopogó szemekkel alszom el? Egy hete elkezdtem fogyózni úgy, hogy semmit nem vacsizok. Bűntudatom van, ha ebéd után eszek.
Megértelek, én is így vagyok vele, ezért nem is tudtam újra elkezdeni gyerekek mellett.
Tedd későbbre az ebédet vagy uzsonnázz korán, szerintem a nem vacsorázástól nem lesz semmi bajod, ha addig normális diéta szerint eszel.
Nem értem, mi bajod lenne, ha még 6-7 körül (attól függ, mikor fekszel le) ennél egy tányér salátát, esetleg hozzá párolt vagy sült csirkét, halat, azon kívül, hogy jól aludnál.
Elárulom: semmi. Ráadásul a salátából kipukkadásig zabálhatsz...
Én délután 4 körül iszom egy csésze teát vagy kapuccsínót, vagy eszek valami gyümölcsöt, 6-7 körül pedig egy aktimel-t. Ez a vacsorám.
Éhesen semmi esetre se aludj el, akkor legalább egy kis darab sajtot egyél vagy joghurtot.
Estére nem igazán jó a gyümölcs, mert megerjed a belekben és gyomorsavat csinál. Ennek következménye lehet az is, hogy nagyon éhes vagy.
A koplalás nem jó. Egyél sokszor keveset, és normális kajákat. Főleg csirkemell, abból pl ehetsz amennyit akarsz, szénhidrátból viszont keveset:rizs, zabpehely...
Ha meg elkezdessz enni és nem tudod abbahagyni, az a te bajod, nincs akarod lefogyni, nem is értem akkor mit próbálkozol.Minden fejben dől el!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!