Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha este megéheztek mit szoktat...

Ha este megéheztek mit szoktatok enni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 19:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség ez az heti 1 kg, ez nem Szentírás! Akinek 40 kg feleslege van, annál még a heti 2 kg is teljesen normális! Minden attól függ, hogy a testtömegének hány %-a zsír. Akin van max 5 kg felesleg (ami ugye semmi, ha akarom, más ezt észre sem veszi), akkor a heti fél kg a normális. Nem véletlenül mondják, hogy az utolsó 5 kg megy le nehezebben. De ha 120 kg vagy és 80 kg lenne az ideális, akkor ha lefogysz heti 2 kg-t, az igenis zsírból megy és nem izomból! Zsírból mindenképp fogy az ember, akkor is ha koplal, akkor is ha kiegyensúlyozott diétát csinál. Csak éppen egy épeszű fogyókúra esetében (ami mozgással is párosul) nem veszítesz az izomtömegedből, míg egy koplalás esetében igen. De zsírból MINDKÉT ESETBEN fogysz!
2010. febr. 15. 10:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Jah, és még valami: a nőknek eredendően több a zsírjuk (testüknek nagyobb %-a zsír még ideális testsúly esetében is) mint a férfiaknak, mégis a férfiak fogynak gyorsabban!
2010. febr. 15. 10:31
 23/28 anonim ***** válasza:

tegnap 20:18

És szerinted a szervezetednek nincsenek tartalékai hogy kibírj pár órát??

A nőkre kell a zsír! Az adja a szép kerek formákat!! ;)

2010. febr. 15. 22:33
 24/28 anonim válasza:

Én általában ha már este nagyon álmos vagyok,elmegyek aludni ,mert akkor ugyse érzem:D

Nem túl jó megoldás,de eddig még mindig bejött

2010. febr. 15. 22:40
 25/28 anonim válasza:

utolsó vagyok.

nem nagyon álmos-nagyon éhesxd

2010. febr. 16. 00:22
 26/28 anonim ***** válasza:

Én a személyi edző/orvos dietetikussal értek egyet!Mindig enni kell fehérjét, aminek főként húsból kellene lennie. A sok hülye azt hiszi hogy szép vékony teste lesz, mert alig eszik. Meg mi az hogy 6 után nem eszel??? A testépítők pl nem esznek 6 után?? Sok versenyző hajnalba felkel fehérjét enni(hát főként inni turmix formájában)

Nem értem egy személyi edzőnek miért nem hisztek bakker, mikor ehhez ért, ez a munkája!! Te meg személyi edző, erre van egy jó mondás: "Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!!"

Akárhogy is próbálod, a sok idióta nem fogja el hinni hogy szarul csinálnak valamit...Bennük van, nem csoda hogy a sok hülye MAUNIKA show meg ezek is mennek, hisz annyi hülye van, hogy mindig van kit műsorba rakni...Ezek sosem fogynak el!

Ezt nem az összes kommenternek írtam, a cottage cheeses is kivétel.

2010. febr. 23. 22:17
 27/28 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, hogy a média és a női magazinok is rossz tanácsokkal vannak tele!
2010. febr. 24. 07:19
 28/28 anonim ***** válasza:

Így van, hülyeség az egész, mert így eladható.

Minden sztárdiéta és csodamódszer hülyeség!!

Mutatok valamit:

[link]

Itt a Február 6. os audioblogot töltsétek le és halgassátok meg, főként 24.55től.

És olvassatok alapsimereteket www.body.builder.hu-n

2010. febr. 24. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!