Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha este megéheztek mit szoktat...

Ha este megéheztek mit szoktatok enni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 19:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Cottage cheese-t gyümölccsel , sovány túrót gyümölccsel..." a cottage cheese angolul tútót jelent XD

am énsavanyúkáposztát vagy paradicsomot vagy vmilyen zöldséget(igen a savanyúkáposztát cs úgy, imádom)

2010. febr. 11. 19:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
19.44 lehet, hogy túrót jelent, ezt egyébként tudom, ettől függetlenül ha ettél már cottage-ot akkor tudod, hogy állagra teljesen más, mint a mi túrónk...És mivel itthon is lehet kapni, így jobb ha az ember cottage-nak hívja... Ha aszondom neked, hogy túrót vegyél, akkor nem azt a dobozt hozod haza a közértből amire cottage van írva... márpedig én azt kérném :)
2010. febr. 11. 19:49
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
gyümölcsöt, de ha nagyon éhes vagyok ,akkor egy szelet sonkát vagy sajtot.
2010. febr. 11. 20:01
 14/28 anonim ***** válasza:
48%
Én az abált szalonnás vagyok. Nem vagyok gebe. De jól érzem magam.
2010. febr. 11. 20:39
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Állítólag a balett-táncosok úgy fogyasztottak hogy az egész napi kajájuk egy evőkanál mézre csepegtetett citromléből állt.

A lényeg hogy a gyomrod összeszűküljön. Ezt úgy érheted el hogy keveseket eszel.

Nekem bejött: délig csak gyümölcs, utána rendesen eszel 17 00-ig majd semmit! Esetleg ha nem bírod akkor kevés gyümi. Persze ha fokozatosan állsz rá akkor menni fog. 2 hét alatt 7 kiló stabilan.

Vagy: Eddzésre jársz valamilyen sportágban. Időd se lesz egész nap enni, és izmosodsz is.

Izmosan túlsúlyosnak lenni, sokkal kevésbé lehangoló, mint gizdán hájasnak lenni!

2010. febr. 11. 21:00
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

21.00! Ha ismernéd, hogyan működik az emberi szervezet, tudnád, hogy izmosodni megfelelő fehérjebevitel mellett lehet csak! Amit tanácsolsz, abban semmi fehérje nincs. Ha pedig nincs, akkor a szervezet az izomzatot kezdi el felemészteni, nem zsírt éget. Ha koplalsz, szintén ez van. Ha valaki heti egy kilónál többet fogy, akkor az izmot és vizet veszít. Ezt most nem vezetném le, de így van...

Egy orvos dietetikus és személyi edző...

2010. febr. 11. 22:07
 17/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Én salátát húsit csirkemell sonkát sajtot húslevest ebédre főzeléket is eszek. Rizst, tésztát, krumplit,kenyeret, édességet, zsíros ételeket nem eszem. 1 hónap alatt 7kg le ment. Még 40kg-tól kell megszabadulnom. Bízom benne hogy jövő év januárban már elérem megfelelő súlyt. Örülök, hogy szakember is van közöttünk! :-) Tegnap este megéheztem ettem: 1 szelet sajtot, 3 szelet sonkát és uborkát. Utána eszembe jutott, hogy lehet hiba volt. Azért írtam ki ezt a kérdést. Amúgy nem szoktam este enni. De van amikor olyan éhes vagyok hogy alig birok el aludni.

2010. febr. 12. 08:45
 18/28 anonim ***** válasza:

tegnap 22:07

Én azt írtam, hogy "VAGY:"! Azaz az első, vagy a második.

Nyilván nem mondanám, hogy sportoljon és fogyasszon egyszerre. Vagy ez csak nekem egyértelmű, hogy a növekedéshez sok tápanyag kell?

Mellesleg, én nem hiszem hogy max heti egy kilót lehetne leadni anélkül, hogy izmot veszítenénk, de ha te mondod.

Én 105 kilóról mentem vissza 98-ra. Nem éheztem!!! Igaz nem is mozogtam. Csak két hétig csináltam mert a barátnőm folyton estefelé evett, és nekem is mindig csinált melegszendvicset. Mindig a sértődőset játszotta hogyha nem akartam vele enni. Egy kollégám a korábban leírt módszerrel ha jól tudom kb 2 hónap alatt adott le kb 25 kilót. Ez volt egy éve és még nem szedte vissza.

2010. febr. 13. 00:08
 19/28 anonim válasza:
53%
na ide figyelj kis barátom... a szervezetnek egész nap szüksége van a táplálékra... szóval az se jó ha bekajálsz 3órakor és már nem eszel semmit.. nyugodtan egyél... de több kicsit és ne egyszerre sokat... ha nem eszel a szervezeted rááll a "raktározásra" megáll a fogyás! ennyi sikeres fogyást!
2010. febr. 14. 20:18
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Szerintem 6 után ne egyél, mert ez így rossz, nagyon éhes leszel. Ha csak 6 után nem eszel, legfeljebb 9-10 körül leszel éhes,ilyenkor én egy kis nyers sárgarépát eszem, vagy egy kis savanyúságot. Az elveszi az étvágyat. Vagy esetleg nyers karalábé.

A sajt túl zsíros estére.Max egy kefír

Sok sikert kívánok neked, és erőt, hogy elérd a célod!

2010. febr. 15. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!