Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétával lehet a...

Milyen diétával lehet a legjobban fogyni?

Figyelt kérdés
14 Éves vagyok (fiú) és azt szeretném megkérdezni milyen mozgással, és diétával lehet eredményesen lefogyni. Jelenleg 177 cm vagyok és 93 kiló. A szüleim mondogadták, hogy fejlődő szervezet vagyok, és ezért ne kezdjek diétába. Erről mit gondoltok?
2015. febr. 12. 23:16
 1/8 anonim válasza:

Milyen a jelenlegi életmódod?

Nem fogok újat mondani: csökkentsd az egészségtelen holmikat, sportolj többet, de egyiket se drasztikusan tedd.

2015. febr. 12. 23:22
 2/8 anonim válasza:

hát tényleg nem vagy normál sulyu

elször az összes csoki, cukor üditök, energia italokat kivágnám a kukába

burgony, feér kenyér, fehér rizs storni.

sok zöldséget és csirke, pulyka, hal ami jöhet és tojás

2015. febr. 13. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mitől híztál meg? Azt kéne megszüntetni.

Pl. ha nassolsz, akkor azt felejtsd el.

Ha cukor üdítőket iszol, azt is felejtsd el, igyál helyette vizet.

Ha óriási adagokat eszel, addig amíg ki nem pukkansz, akkor egyél kisebb adagokat.

Ha állandóan veszed a büfében a hamburgereket meg csokikat, akkor inkább vigyél otthonról valami egészséges szendvicset, zöldséget, gyümölcsöt.

2015. febr. 13. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Feleződiétával. Mindent ehetsz, amit akarsz. Szedd ki magadnak azt az ételmennyiséget, amit meg akarsz enni. Aztán szépen told vissza a lábasba a felét. A maradékot edd meg. Ezt naponta 3 X csináld meg, közte gyümölcsöt, főtt zöldséget ehetsz. Éhes leszel, de ha ezt kibírod 10 napig, onnantól kezdve látványosan fogsz fogyni. És akkor se add fel a fogyókúrát, ha megtorpan a súlyleadásod. A szervezet ilyenkor vésztartalékol. De ha tovább csinálod a felező fogyikúrát, akkor rendesen beindul a fogyás. Egy idő után megszokja a szervezeted és a gyomrod is, hogy kevesebbet eszel. Jó fogyizást! :)
2015. febr. 13. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Az előttem szólókkal az a helyzet, hogy ha valaki csak sovány csirkét és halat eszik, ezektől is hízhat, ha ezekből túl sokat eszik. A mennyiség is számít, nemcsak a kaja minősége. Esetleg még azt lehetne ajánlani, hogy akkor egyen a fogyizó, amikor már kopog a szeme az éhségtől. És akkor hagyja abba az evést, bármit is eszik, amikor azt érzi, hogy éppencsak jóllakott. Akkor tegye le a kanalat, és kész. Legközelebb megint akkor egyen, amikor kopog a szeme a éhségtől, és tegye odébb a kaját, amikor éppenhogy jóllakott. Ezt folytassa, amíg a kívánt súlyt eléri. Végülis mindegy, mit eszik és mit csinál, a lényeg, hogy fele mennyiségű kalóriát vigyen a szervezetébe, mint amit eddig megevett. Ha valaki nem szereti a halat, akkor hiába küzd vele, nem fogja tudni betartani a kúrát. Tehát egyenlőre érdemesebb maradni a szokásos kajáknál, de csak fele mennyiséget vegyen magához. Aztán persze lehet keményebbé tenni a fogyókúrát, a diéta minőségének változtatásával. Például zsíroskenyér helyett vajas grahamkenyér. Zsíros pörkölt helyett főtthűs. És így tovább.
2015. febr. 13. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:
hát csak ugye az a baj hogy nem azt eszem így 14 évesen, amit én akarok, hanem azt vagyok kénytelen enni amit elém raknak, és nem értik meg hogy én azt nem fogom megenni, mert nem akarok tovább hízni
2015. febr. 13. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor egyél azt, amit a szüleid elég raknak, de nem fontos, hogy az összes adagot megedd, csak told vissza az adag felét, és mondd meg, hogy így fogyókúrázol. Egy kicsit harcolj magadért. :)
2015. febr. 13. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért gondolom a szüleid nem akarnak nasival tömni és nem

kényszerítik beléd a cukros üdítőket? :)

Edd azt, amit eléd raknak, csak figyel az adagokra.

2015. febr. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!