Na mikorra leszek bombacsaj? :]
Figyelt kérdés
persze nem gondolom ilyen véresen komolyan, 5-6 kiló pluszt le tudok adni heti 3-4 rubint réka add önmagad 2 edzéssel, fehér kenyér és tészta teljes kizárásával, ezenfelül az édességeket sem fogyasztanám, sok zöldség vitamin tea stb... a célom hogy ne simán lefogyjak hanem formás és feszes leszek2010. febr. 11. 13:21
1/5 A kérdező kommentje:
jah és érdekelne, hogy egézséges táplálkozással ezt mennyi idő alatt érhetem el.. tavaly megalázó volt a strandon hogy a barátom másokon pihentette a szemét nem rajtam:)
2010. febr. 11. 13:26
2/5 anonim 

válasza:

Ha a pasi kedévéért akarsz lefogyni,az már régen rossz.Magadért tedd!!!Dátumot nem tudok neked mondani mikorra fogysz le,ez csak rajtad áll.Lényeg,hogy ne akard siettetni a dolgot.Ha lassabban fogysz,tartósabb.
3/5 anonim 

válasza:

Ja, magadért kell csinálni, elhatározni keményen, mert ha hirtelen felindulásból kezdesz neki, akkor hamar elmúlik a lendület. Az h más csajokat megnéz még nem nagy cucc, ha enyém lenne a legjobb csaj a strandon, akkor is megnéznék másokat, csak mert iylen a természetem, mint több más férfinak is:D
4/5 anonim 

válasza:

A barát másokon pihentette a szemét, miért nem inkább rajtad, hiszen ha valakit szeretünk, olyannak szeretjük ahogy kinéz. Nem? A diétát ne vidd túlzásba, mérsékletesen!
5/5 A kérdező kommentje:
persze , leginkább magamért teszem, és azért nem olyan hirtelen elhatározás ez:)
2010. febr. 11. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!