Ez nagyon sok, túlsúlyos?
Figyelt kérdés
sziasztok! az a problémám, hogy a hugom szerint ő nagyon...kövér. Nagyon sajnálom mivel amúgy szerintem egyáltalán nem túlsúlyos, de folyton szomorú igazából...nem igazán panaszkodik, csak látszik rajta hogy nagyon zavarja meg 2-szer akkora ruhákat hord (mondjuk eddig is csak azért ha úgy volt levette a pulcsiját, most meg nem meri meg ilyenek). Próbál fogyni és tényleg sok mindent megtesz nem azt mondom hogy nem fog változni, de addig is látom rajta hogy ki nem állhatja a testét. Szerintem kicsit...hogy is mondjam...öntudatzavaros vagy mi,tök mást lát mint amit kéne. Rajta kívül nem sok 12 évest ismerek akit ennyire aggasztaná a dolog. Amúgy...12 éves 150 cm és 58 kiló. Ez "dagadtnak" számít?2015. febr. 10. 18:38
1/4 anonim válasza:
Biztosan túlsúlyos ilyen adatokkal.
Olyan 40-50 kg között lenne az ideális súlya.
Bár még nagyon fiatal, biztosan sokat fog változni a következő években. Főleg ha még sokat nő is.
Ne sanyargassa magát, csak normálisan figyeljen oda az étkezésre. Figyelj rá, nehogy túlzásokba essen.
2/4 anonim válasza:
Ha stagnál a súlya,nem gáz,még 10-15 centi bármikor nőhet,még csak 12 éves.
3/4 anonim válasza:
Mit tesz azért, hogy fogyjon? Azt írtad, sok mindent, de mégis, ez mit jelent? Nagyon fiatal még, akármi nem jó, az nem baj, hogy odafigyel magára, csak nem mindegy, hogyan.
4/4 A kérdező kommentje:
Ilyen fogyós Cdkre tornázik meg tényleg megpróbál keveset enni, nem eszik hízlalós dolgokat sőt csirkén meg halan kívül semmilyen húst se. Ezt csinálja...hát...pontosabban úgy mondom, hogy amit látok. Nem azért, bízok a hugomban csak nem tudom...néha elgondolkodok hogy, ugyan meddig menne el? Nem igazán tudom, mivel nem sokat mond ilyen téren...ha szóba kerül bezárkózik és nem sokat mond. Mindig is ilyen volt, sok dolog kényes téma neki, ami amúgy szerintem tök hétköznapi téma. Meg van hogy sokáig suliban maradok és csak apukánkkal élünk aki sokat dolgozik...így hát van mikor nagyon sok ideig egyedül van otthon. Ilyenkor meg fogalmam sincs mit csinál...szóval nem tudom mire hajlamos és mi az ami ártana neki.
2015. febr. 11. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!