Valaki valami tippel tudna szolgálni? :D
Az van hogy elkezdtem kevesebbet enni,többet mozogni és inni,így le is ment kb.3 hét alatt egy kicsike...
Mostohaapám külföldön dolgozik és amikor hazajön rengeteg édességet hoz,mert van 2 kistesóm,így viszont én sem tudom megállni hogy ne egyek vmelyik csokiból,cukorból stb...sajna így a főtt kajából is többet kívánok,nasizok filmezés alatt pedig tudom hogy nem szabad és hogy ha leállnák a sok cukorral akkor visszatudék álni a régire.
Tudom elég gázos ...valaki tud mondani vmit amivel visszafoghatnám , hogy ne egyek a sok édességből? Jaa és a citrom tényleg zsírégető hatású?
köszii
13/L

Na, lássuk: 13 évesen elkezdtél koplalni, de a veszély fennáll, hogy azért nagyobb adagokban édességet egyél. Hát, ez nagyon rosszul hangzik.
Egyrészt nem szabadna koplalnod ebben a korban, ráadásul ha nem eszel eleget, még hajlamosabb vagy arra, hogy sz*rságokat nasizzál. Kérd meg a szüleidet, hogy valahova rakják el, ahol nincs annyira szem előtt. Hidd el, hogy már riktábban kezd nasizásba az ember, ha nincs szem előtt, mindig elérhető helyen az étel.
Ami a többi étkezést illeti, elsősorba ne a mennyiséget, hanem a minőséget nézd, és ne nagy adagokat egyél, hanem sok kicsit. Meg persze mozogj.

Igen, inkább térj át a zöldség nasira. Nagyon finom lehet. Én szoktam készíteni valami mártogatóst (legutoljára pestoból), felcsíkozom a répát, zellert stb. és az nyomom tv közben.
A citrom nem zsírégető hatású, csak segíti az emésztést. Tehát kaja előtt, igyál egy pohár citromos vizet. Lehetőleg rendes citromból, ne léből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!