Kitudd információval szolgálni a -Mandelein Mama almaecetéről? Esetleg aki már ki próbálta!
Ne má! Én is átfutottam egy ilyen hirdetést, és már akkor sértőnek találtam, hogy ennyire madárnak néznek engem, hogy bekajálom ezt a baromságot! Hát nem tudom, hogy mennyit akarnak leakasztani rólad, de az tuti, hogy bármelyik boltba ha bemész és kérsz almaecetet (kb. 300-400 Ft), akkor ugyanazt kapod, mint az a csomagküldő adna. Ne csacsiskodj, hogy beveszel ilyen sületlenséget. Ezzel csak a játékszere leszel ilyen mihaszna, élősködőknek, akik más hiszékeny jótétlélek zsebéből akar megélni, mint ez a hirdető.
Máskülönben az almaecetről, mint olyanról, jó a véleményem, bátran vegyél (csak ne ilyen hirdetőset, hanem inkább boltban) és igyál evések után 1 kávéskanál 3 dl vízben elkeverve, segíti az emésztést és csupa jó hatása van a szervezetedre.
Ne hidd, hogy attól, hogy az arcunkba tolja a szép szavait és mindenféle negédes ígéreteket puffogtat, attól jobb a terméke.
Kívánok jó egészséget az almaecetedhez, az ilyen hirdetéseket, meg mégcsak el se olvasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!