Szerintetek léteznek vámpírok? Aki tud információval szolgálni az kérem segítsen.
Tudok információval szolgálni: Hülye vagy.
10éves kor felett ilyet már ciki kérdezni.
Pedig igen is léteznek vámpírok! Én vámpírvadász vagyok, de alkalmi munkákból élek, így vérfarkasokat is ártalmatlanítok néha.
Rengeteg varázsló dolgozik velem, de azokat a hülye törpéket nagyon nem bírom!
Mit szeretnél megtudni drága fiam ??
(Azt még megsúghatnád milyen vércsoportú vagy,
az AB Rh negatív a kedvencem)
Drakula Gróf
igen, léteznek.
de nem úgy, ahogy te elképzeled.
egyes denevérek, szúnyogok...
utolsónál a pont
de olyan nincs és nem is volt mint ez a twilight őrület, ez egy FILM ez nem létezik. :'D Nagyon tulzásba viszik már ezt a mániát... -.-'
Én már annyiszor hangoztattam az ilyen kérdéseknél a vérszívó szektásokat...(persze nem vámpírok csak úgy csinálnak)
És persze itt van a porfiria betegség, ami alapot adhat a vámpíros történeteknek.
Na meg a mindenféle rémtettekkel vádolt személyek (Báthory Erzsébet, Drakula gróf, stb. -én nem tudom, hogy mi igaz ezekből a vádakból).
A vérszívó állatfajok is itt vannak, mint hiedelmek alapjai.
Am. ha valóban léteznek vámpírok és vérfarkasok, én szívesen lennék vérfarkas. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!