Szerintetek léteznek vámpírok? Aki tud információval szolgálni az kérem segítsen.
Figyelt kérdés
Krezli06@freemail.hu e-mailre várom a válaszokat.2009. dec. 5. 20:06
11/19 anonim válasza:
Szerintem léteznek, és ne félj ez nem egy mánia vagy ilyesmi.Van aki nem hisz benne,de mi legalább tartsunk ki.xd
12/19 anonim válasza:
Figyelj!Mindenkinek meg van a saját határa hogy miben hisz , és miben nem hisz.Neked is van de nem itt a határ szóval akkor ne hagyd hogy mások lebeszéljenek arról amiben hiszel!
amugy én is hiszek bennük, engem is dilisnek hisznek, de nekünk ez a sors jutott.Szóval tarts ki abban amiben hiszel!
(Én is ezt teszem!!!)
13/19 A kérdező kommentje:
kösz az utolsó hozzászólónak;)
2010. máj. 4. 18:23
15/19 anonim válasza:
Figyeljetek! Mindenki abban hisz amiben akar, de nem is gondolnátok, hogy mi vámpírok mennyire másokvagyunk mint ti azt elképzelitek....mi nem csillogunk a fényen hanem csak legyengülünk és egyre gyengébbek leszünk! Mellesleg a keresztes....megoldással nem lehet megölni minket!Egyedül a fokhagyma árt nekünk...de attól se pusztulunk el!Az ezüst is cs ak gyengít...de nem öl meg minket! De..ha valaki nem hisz nekem...be tudom bizonyítani, hogy za vagyok ami...! És egyáltalán nem érdekel ha hülyének néztek! Léteznek vámpírok...tudom!
16/19 nina34 válasza:
higgy a képzeleterődben és akkor megtudod
18/19 anonim válasza:
Szerintem is léteznek!
És nem szúgyog meg denevér! Honan találták ki ezt a mesét régen. És mondák is szolnak a világ másik feléről rövid idő alatt és hasonlóak!
19/19 anonim válasza:
Talán nem kellene embereket lehülyézni! És ha léteznek? Egyesek hisznek benne! Én hiszek benne de bizonyitékkal nem tudok szolgálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!