Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így helyes? Mit gondoltok...

Ez így helyes? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Több kommentben olvasom ezt: melegítsünk be 10-15 percet, és utána 30 perc edzés, és ez így jó.

Az jó, ha nálam a bemelegítés mondjuk 10-15 perc ugrókötél és a 30 perc a futás? Ezt csinálnám heti 3x.

Fogyni nem akarok , kilóra nem, csak feszesebb akarok lenni, mert eléggé lötyögök, pedig nincs túlsúlyom.

2010. febr. 9. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Az izom nem lötyög, csak a háj tud lötyögni.

30 perc futáshoz elég bemelegíteni helyben, nyújtani az izmokat. Az ugrálókötél nem jó semmire, azon kívűl, hogy szétcseszi a térdeket hosszútávon.

Nem tudom mit vársz a futástól, "feszesedés" jól hangzik, de nem jelent semmit szakmai szemmel. Lehet zsírt leadni, lehet izmot felszedni, meg persze ezek ellenkezőjét. A futás főleg izmot éget, állóképességet ad... Táplálkozni kell helyesen minden mozgás mellé, mert azon múlik szinte minden.

2010. febr. 9. 16:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem értem--- mindenhol azt olvasom, fél óra ugrókötelezéssel el lehet égetni 300 kalóriát is. Akkor miért nem jó semmire?
2010. febr. 9. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is jouu .. mondjuk az elozomnek igazat adok hogy hosszutavon elcseszi a terdeket en is csinaltam napi 20 percet es egy hetig santikaltam... szerintem ha izmosodni akarsz inkabb tornazz beres alexandrara en fogyni akartam vele es helyett izmosodtam... meg a mellem is... :)
2010. febr. 9. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen eléget, de nem zsírból. Semmit nem ér...
2010. febr. 14. 15:58
 5/5 anonim válasza:

az első az egy agyhalott mért edzés elött nyujtson áruldmár el ? azt utána csináld.

fitness oldalakat nézz ott normális emberek irnak le dolgokat nem ijen befőttek.

2010. máj. 15. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!