Fogyni szeretnék, ötletek? (34 F)
Sziasztok, köszönöm a javaslatokat, hozzászólásokat. Ezekben a teás, gyógynövényes csodaszeres dolgokban egyáltalán nem hiszek.
Annyi az egész, hogy a munka után nagyon éhes vagyok és sajnos többet eszem ilyenkor, mint korábban. Nekem a lételemem a mozgás, szerencsére egy jó ideje gyalogosan teszem meg a falumtól a munkahelyre az utat (13 km), heti két-három alkalommal, ez nem okoz problémát, mivel eddig is rengeteget gyalogoltam, és az enyhe télnek köszönhetően hétvégén már három hete beiktatok napi 5 km intenzív futást. Emellett napi szinten fát vágok a tüzeléshez a kazánba, így meg van a mozgás. A téli időszakban mindig jobban megkívánom az édességet, csokoládét, ezekből sokat ettem az elmúlt pár hónapban, nagy akarattal ezt is lecsökkentettem. A munkától az izomtömeg növekedett meg, igaz már jobban bírom, mint az elején.
Pár éve rendszeresen jártam zumbára, férfi létemre, majdnem két évig csináltam, hát le lehet tőle fogyni, de szerintem nem valami nagy szám. Nekem úgy sikerült leadnom majdnem 30 kilót tőle, hogy kerékpárral jártam az órákra és visszafelé nagy emelkedők voltak.
Szóval sikerült felülkerekedni a letargián és ismét mozgok, már várom a jó időt.
Kedves szűzteás!
A hülyeségtől kaptam majdnem hátsófalit, nem pedig magától a "csodaterméktől"! További sok sikert a szedéséhez! (Üdv: a nyomorék) Én, mármint a "nyomorék" megtaláltam a Te szűzteás csodamódszeredet:diéta és edzés, csodák nincsenek, de biztos sok izmot fogsz építeni, és zsírt égetni magától CSAK a kapszulától.... és szavazati jogod is van, remek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!