Mit csinálhatok rosszul, ha rendszeres szobabiciklizés mellett nem fogyok semmit?
Kb. 3 hete kezdtem szobabiciklizni, eddig csak 3 nap maradt ki. Olvasgattam más helyeken is, de mindenkinek azt írták, hogy azért nem fogy, mert nem izzad ki. Hát, ez nálam nincsen meg, alattam minden alkalommal egy tócsa gyűlik össze, én meg úgy nézek ki, mint akit elkapott az eső.
Változó, hogy mennyit tekerek. Ha lassabban csinálom, akkor 25 km/60 perc. Mostanában próbálgatom, hogy "versenytempóban"(ami gondolom csak nekem számít annak) tekerek, bár ilyenkor csak 10-12 km. Persze mindig maximum, 8-as fokozaton.
Viszont hiába csinálom már 3 hete, komolyan mondom, hogy egy dekát nem fogytam. Oké, nem jöhet rögtön a siker, de azért jó lenne, ha a mérlegem legalább egy kevés pozitív visszajelzést adna. Ugyanis már kezd egy kicsit alábbhagyni a motivációm.
Tudom, hogy mindenkinek ez az első kérdése: bár nem eszek diétás kajákat, de egyáltalán nem eszek nehéz ételeket sem. Szerintem a csirkemell a legnehezebb kaja, amit ebben az időszakban ettem.
Van valakinek ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!