Mit egyek? Még 10 kilót akarok leadni! Unom a csirkemellet, zöldségköretet, tojást!
Utolsó, ez nagy hülyeség :))
Ha a kalóriákat figyelembe véve diétázik, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy izomból fog fogyni. Mint mondtam, én 20 kilót fogytam azzal, és biztos, hogy nem izomból... Persze sportoltam mellette.
Kérdező, a kalóriák mellett figyelj oda, hogy a napi szükséges fehérjebeviteled meglegyen, így 100% hogy nem izomból fogsz fogyni. A kaloriabazis.hu nagyon sokat segít neked.
Kedves 12-es!A napi egy óra edzésem mellett nem hiszem,hogy elhájasodok!
De nem is erről szólt a kérdés,kaja ötleteket kértem!
Köszi mindenkinek aki tudta értelmezni a kérdésem!
Az, hogy ha valaki hülye és minden háttérismeret nélkül nekiáll fogyókúrázni az az ő baja.
Szerinted ha valaki diétás ételeket eszik, csirkemell, túró stb az nem azért fogy, mert a bevitt táplálék kalóriaértéke kevesebb, mint amire szüksége van? Hát elárulom, de.
Ezt máshogy is meg lehet oldani. Ha valaki csak a kalóriát figyeli, NA MEG hogy meglegyen a szükséges mennyiségű fehérje ÉS a fogyáshoz szükséges napi szénhidrátszükségletet ne lépje túl, akkor ugyanott van, mintha diétásan étkezne.
Aki meg a nutellás kenyeret akarja zabálni, az hamar rá fog jönni, hogy nagyon kevés étel hamar ki fogja meríteni azt a 1200-1400 kcal között mozgó tartományt és rá fog jönni, hogy ilyen hülyeségeket nem kell ennie, ha nem akarja egész nap éhesen bámulni a Napot.
De ha valaki pl. ugyanazokat a kajákat eszi, mint eddig, csak pl megfelezve az adagokat (vagy ha már a kérdező kommentjével éljek, rakott kelt eszik) annak semmi baja nem lesz, nem fog izomból fogyni, nem fog visszahízni stb.
Szerintem, kedves 71%-os te vagy az, aki nincs itt tisztában a dolgokkal.
Tisztába vagyok a dolgokkal ne aggódj, de az szúrja a szemem mikor valaki terjeszti a hülyeséget.
Az első válaszoló így kezdte: "gyakorlatilag barmit ehetsz, a kaloriakereten belul."
Ez pedig NEM igaz, ráadásul ez az egyik legnagyobb tévhit ami az emberek fejében van és az ilyen kijelentések miatt szaporodik a vajas kenyérrel diétázók száma.
Sokan azért jönnek ide hogy megszerezzék azt a háttérismeretet ami szükséges az elinduláshoz, ezért kéne valós dolgokat írni, pontosan fogalmazni.
Ezt te írtad : "NA MEG hogy meglegyen a szükséges mennyiségű fehérje ÉS a fogyáshoz szükséges napi szénhidrátszükségletet ne lépje túl"
Az oké hogy számodra egyértelmű a "na meg" utáni rész, de ha ezt nem teszed hozzá ahogy előtted nem tette hozzá senki akkor csak az az állítás marad hogy egyél bármit csak számold meg hány kalória. És hidd el a bármi alatt legtöbben rettentő egészségtelen és fogyáshoz teljesen alkalmatlan dolgokat értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!