Helyi zsírégetéssel akarok minél több zsírt átalakítani izommá, csak félek, hogy túl izmos leszek?
A kalóriabázis.hu oldalán be tudsz írni minden egyes hozzávalót, pontos súly megadásával és a rendszer kiszámolja a kalóriatartalmat, meg a föbb összetevök arányát is.
Ehhez nem kell bejelentkezned, de így ha kilépsz az oldalról, a beírt adatok elvesznek. Ha regisztrálsz, akkor megtartja, illletve hosszabb ideig tudod számolni, amit akarsz.
1. helyi zsírégetés nincs!!!!
2. a zsír nem alakul izommá!!!
3. főzés előtt leméred a kajádat és kalóriatáblázatban megnézed miből mennyit tartalmaz.
#2 és 3!
Köszönöm a komoly válaszokat. Ezek szerint nem sikerült elég iróniát csempészni a kérdésbe (bár szerintem #1 értette).
Na majd legközelebb...
én ezen az oldalon sajnos olvastam már olyan dolgokat amit az emberek komolyan gondoltak pedig vicc kategória.
Így semmin nem lepődök meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!