Loresz Malcsi kérdése:
Így letudok fogyni májusra? 15/L
Figyelt kérdés
Reggeli: activia zabkorpával 6:20
Tízórai: 1 alma (vagy más gyümölcs) 11:00
2-kor jövök haza suliból, akkor elmegyek futni (10-12km-t)
Utána ebéd: saláta+csirke/szója 16:00
Köszönöm szépen a segítséget:) tizoraira mit tudnék vinni ami nem gyümölcs??
2015. jan. 26. 17:19
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2015. jan. 28. 06:15
12/15 anonim válasza:
Szia! ez az étrend amit leírtál nagyon kevés,ez még akkor sem lenne elég ha nem sportolnál, mivel még fejlődésben vagy és iskolába jársz,ezért szükséged van energiára. Gondolom úgy szeretnél lefogyni,hogy feszes, izmos tstalkatod legyes és ne löttyedt (ha érted mire gondolok :) Reggeli a nap legfontosabb étkezése ilyenkor fehérjedús ételeket kell fogyasztani, az activia nem éppen a legjobb,sok benne a cukor. Akár csinálhatnál szendvicset is de mindenképpen szénhidrátcsökkentett pékáruból (update pl.) sok zöldséggel, vagy rántottát. Tízóraira ehetsz gyümölcsöt,de ha már unod akkor natur joghurt is jó, vagy egy kis marék olajos mag (ez csak délelőtt) Mivel minden nap futsz ezért ebédre mindig egyél husit,de látom hogy ezt írtad is, igazából az ebéded egész jó csak nagyon későn eszel. Az étendedet úgy oszt be hogy 3-4 óránként egyél keveset,mert ha túl sok idő telik el az étkezésed között akkor a szervezeted kiéhezik és ez majd később falásrohamokat eredményez. Délut süthetsz valami paleo sütit vagy ilyesmit,ezek nem hízlalnak annyira,az a lények hogy ne legyen benne sok ch. Este ha még éhes vagy akkor egyél egy kis túrót vagy valami könnyű ételt a a lényeg,hogy legkésőbb lefekvés előtt 3 órával. Remélem segítettem.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen:) köszönöm szépen :)
2015. jan. 28. 14:07
14/15 anonim válasza:
Csináld a szálkásitó dietat...
Én mostanában kezdtem el es nem csak hogy jobban érzem magamat de már szerintem fogytam is...(kb 2 hete. Sinalom)
15/15 anonim válasza:
Hülyeség, hogy nem bírná sokáig, én majd' egy évig bírtam ennél sokkal keményebb koplalást. De az igaz, hogy a duplája jön vissza :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!