Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék még a narancsbőr...

Mit tehetnék még a narancsbőr ellen?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 160 cm, 48 kg. Minden nap sportolok, heti 3x jóga(nem a lassu hatha,hanem dinamikus vinyasa) a többi 4 napon pedig változóan: futás, tabata edzés,Fitness. Már 2 éve áttértek az egészséges életmódra,cukor helyett norbis nyírédest használok,telses kiőrlésű pékárut fogyasztok, zsiradékot minimálisan használok: csal olívaolajat es kókuszolajat. Nagyon sok zöldséget eszek, húsokból csak sovány csirke-,pulykamellet és halat eszek. Ha nassolni akarok általában készítek házi gyümölcsjoghurtot,vagy sütök valami diétás sütit, az olajos magvakat sem vonom meg magamtól,de ennyi zsír igazán kell. Mindezek ellenére narancsbőrös a combom,és már nagyon zavar mert nem tudok ennél többet tenni. Tudtok ajánlani bármi házi praktikát,kenőcsöt vagy gyógyteát ami bevállt? Nagyon nagy segítség lenne, es fontos, hogy tudjátok,nem egy hisztis anorexiás tini vagyok. Értelmesen,és tudatosan alakítom az életemet és nem fogyókúrázom csak szeretném a testzsírszázalékomat csökkenteni.
2015. jan. 25. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Jól csinálod, de szerintem a pékárukat felejtsd el, akár teljes kiőrlésű akár nem. A nagy része fabatkát sem ér, mert borzasztó minőségűek és egyébként sem olyan egészségesek mint mondják, ha csak nem Te sütöd őket otthon. Vagy egyél helyette sima zabpelyhet.

Én a tejtermékeket is hanyagolnám addig, amíg ezzel "küzdesz" mert hiába natúr meg cukrozatlan, a szarvasmarha IGF növekedési hormon növeszti ám a zsírt és az inzulinszintet is piszkálja, hiába nincs benne cukor.

Igyál sok vizet, édesítetlen teákat. Járj szaunába. Az infra szerintem jobb mint a finn, de kinek mi tetszik.

Kenőcsök nem igazán használnak, de mozgás előtt érdemes lehet vérbőség fokozó krémmel (paprika krém) bekenni az érintett részeket. Vannak kifejezetten ilyen krémek. Próbáld meg, hátha bejön.

Időnként egy masszázs is hasznos lehet, meg vannak különböző cellulit kezelések, vákuumos, tekercselős. Anyukámnak használt, de természetesen a megfelelő életmóddal együtt, ami nálad megvan, szóval akár azt is megpróbálhatod.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. De ez csak az én véleményem.

Egyébként nagyon helyes, hogy ilyen egészségtudatos vagy. Sok sikert! Meg légy türelmes, mert ez egy lassú folyamat.

2015. jan. 25. 10:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem futás és hasonlók kardió helyett inkább próbálj meg erősítő gyakorlatokat végezni. Járj el terembe és kifejezetten láb-gépeket használj. Combra tárogatás, meg társai. Vagy otthon guggolást és hasonlókat. Egy kis izom kéne rád, és akkor nem lenne narancsbőröd.
2015. jan. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!