Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a legjobb popsi feszesítő...

Mi a legjobb popsi feszesítő módszer?

Figyelt kérdés
Már több mint 2 hónapig csináltam Rubint Réka DVD csípő és popsi edzést de semmi változást nem láttam magamon, így beleuntam, most megint elkezdtem minden nap csinálom. Mit ajánlotok még ami hatékony? Jó lenne ha a nyárra látható eredményeket tudnék elérni :d
2010. febr. 8. 15:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

:) Felháborít ez a fajta hozzáállás.Igyál rengeteg mentes vizet,iktasd ki a cukrot és a lisztet és meglátod nagyon szépen simulni fog a feneked.Mellette ha teheted fuss,és csináld Rékát tovább.:))

Sok erőt és kitartást kívánok:)

2010. febr. 8. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
lépcsőzés. konditeremben is lépcsőgép van, otthon meg van ingyen lépcső elég. legalábbis panelokban. én fel le gyalogolok, ha épp nagyon eleresztem magam.napi 2x-3x fel a 10-re, garantáltan feszes popsit csinál.
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Mármint a csak a kondi a jóóóó:))
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg nagyon jó a lépcsőzés is:) Én is panelbe lakom és mindig megérzem.))
2010. febr. 8. 16:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! Csinálom is a Rékát, mostmár kitartó leszek.
2010. febr. 8. 16:16
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
szerintem vegyél lábsúlyt, 1 kilosakat és próbálj meg azzal tornázni rékára. nekem bevált!
2010. febr. 8. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki annyira el van szállva az otthoni edzéstől, az azért mondja, mert garantálan genetikailag előnyben van. Ha valaki malac formájú, az cseszheti. Elsődleges a diéta. Az otthoni edzéstől kicsit izmosabb lehetsz ugyan, de a zsír még attól ottmarad.. De legyél büszke magadra, hogy elkezdted és érdeklődsz! Így tovább, kitartást!
2010. febr. 8. 18:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Azt azért tisztázzuk h nem vagyok malac formájú, csak nem olyan kerek a fenekem mint amilyennek szeretném és szeretném h kicsit keményebb lenne. Ennyi az egész. Nem fogyózás céljából csinálom. De köszike és kitartok, márcsak a párom miatt is :D
2010. febr. 8. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!