Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a legjobb popsi feszesítő...

Mi a legjobb popsi feszesítő módszer?

Figyelt kérdés
Már több mint 2 hónapig csináltam Rubint Réka DVD csípő és popsi edzést de semmi változást nem láttam magamon, így beleuntam, most megint elkezdtem minden nap csinálom. Mit ajánlotok még ami hatékony? Jó lenne ha a nyárra látható eredményeket tudnék elérni :d
2010. febr. 8. 15:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
El kéne járni konditerembe, rendes gépeken dolgozni, meg súlyzókat használni... És esetleg rendesen kajálni, tekintve, hogy minden azon múlik szinte...
2010. febr. 8. 15:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Se időm se pénzem konditeremre. Olyan válaszokat várok amiben itthon is elvégezhető gyakorlatok vannak.
2010. febr. 8. 15:40
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincs pénz és idő, akkor nem lesz eredmény sem. Ne várd, hogy valami otthoni laza tornától bármi változást fogsz tapasztalni. Reménytelen.
2010. febr. 8. 15:48
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
sztem callenetics :)
2010. febr. 8. 15:55
 5/18 anonim ***** válasza:
12%
Így van... szüzen b@szni nem lehet :D Golfozni sem lehet megtanulni a szobában... Fenékre meg guggolni kell súllyal, kitöréseket csinálni meg hasonlók. Ezek az otthoni dvd-k bohóckodásnak jók csak. Nyugodtan össze lehet hasonlítani bárkit aki csak dvd-vel hüttyög, egy olyan emberrel aki konditerembe jár.. ég és föld.
2010. febr. 8. 15:56
 6/18 anonim ***** válasza:
27%

Kondi mellett lennék én is...

Elég ha minden másnap 1 órát bemész, annyyi időd már csak van.

Am szobabicikli, taposógép, "sífutógép" (ennek nem tom mi a pontos neve), futógép.

A csajok legtöbbször ezeket használják kondiba.

2010. febr. 8. 16:02
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem egy rohadtnagy baseball ütő!
2010. febr. 8. 16:03
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

milyen szemét itt mindenki,én mondjuk egy egyedülálló anya vagyok.Véletlenül sincsen pénzem konditeremre.De szabadtéri futással és itthoni tornázással,súlyzós guggolások,kitörések,réka nekem nagyon bejött,csak jól kell csinálni a gyakorlatokat.Nem viccelek olyan fenekem van,hogy még a csajok is megakarják fogdosni.Bár én az étkezésemet is radikálisan megváltoztattam.

Sajnos nekem 200ft pluszom sincs,ha lenne is inkább a gyerekemre költeném,de attól még lehetek igényes a testemre.És igen összemerem magam hasonlítani egy konditermessel.

Szörnyű,hogy minden a pénzesek kiváltsága ebben a k@urva országban.

Nem érdekel ki mit szól de ez az igazság.

2010. febr. 8. 16:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék én hiper szuper izmos feneket csak kicsit formálni szeretném h keményebb legyen, nehogy már csak konditerembn lehessen. Szobabicónk am van csak kölcsön lett adva majd azt visszakérem és csinálom azt is. Az utolsónak pedig köszi ezt a nagyon kedves hozzászólást...
2010. febr. 8. 16:10
 10/18 A kérdező kommentje:

A 16:03asnak szólt az uccsó mondatom

16:09es köszi h kiálltál az otthon tornázók mellett :D

2010. febr. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!