Milyen fogyókúrát ajánlotok?
Figyelt kérdés
166 cm magas vagyok és 61 kiló. Kérlek mondjatok tiniknek nem ártalmas fogyókúrát!2010. febr. 7. 18:16
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem, nagyábol, ha tényleg " le akarsz fogyni, akkor naggyábol tudod mik az egészséges kaják. ( gyümi zöldség, túró, joghurt, teljes kiörlésű cuccok, lazac, csirke mell, spenot, tojás stb stb) Gobndolom ezek már a könyöködön jönnek ki. Szerintem [link] Itt ird me a tested adatait, és ott van hogy mennyi kcal az ideális neked, és mennyi kcal kell hogy fogy egy hét alatt egy kilót. Annyi a dolgod, hogy azt a számot 5 étkezésre bontod, és oylan egészséges kajákból viszed be ! + SPORT ( edzések, pl röpi kosár kézi) vagy futás, vagy aerob DVD-k otthn. Ugy számolj hogy egy hét egy kiló. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!