Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 178 centihez mennyi az ideális...

178 centihez mennyi az ideális súly? 18/L

Figyelt kérdés
-
2010. febr. 7. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
68 kg
2010. febr. 7. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,ezt tudom,de ez nagyon relatív.Pl egy vékony csontú lánynak a 68 már lehet h kicsit sok,de egy vastagabb csontúnak pedig nem.Milyen módszer van még arra hogy megállapíthassam mennyit kellene esetleg fogynom?
2010. febr. 7. 11:06
 3/7 anonim válasza:

Alkattól és csontozattól függően olyan 55-65 Kg (Szerintem)

itt egy online súlykalkulátor is:

[link]

2010. febr. 7. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:

"Igen,ezt tudom,de ez nagyon relatív.Pl egy vékony csontú lánynak a 68 már lehet h kicsit sok,de egy vastagabb csontúnak pedig nem."

- Akkor mi hogyan váalszoljunk?

Ajánlom ezt elolvasni: [link]

De ha midnenképp méricskélni akarsz, akkor először ezt: [link] Aztán ez alapján ezt: [link]

Persze át kell váltani a magasságodat: 178 cm az 5 feet 10 inch.

2010. febr. 7. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
A második hozzászólásban van egy kalkulátor, aszerint 60-76 kg a normális súly. (Nem értem, hogy a kommentelő miért 55-65-öt írt. 55-tel kórosan(!) sovány lennél!)
2010. febr. 7. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
57 kg vagyok ekkora magassághoz és nem kórosan sovány
2010. febr. 7. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:
A fenti kalkulátor alapján 57 kg-val 18-as a BMI indexed, ami 18-25-ig normális. Pont az alsó határon vagy, normális, de ha fogysz, az már nem az. Most kezd divatba jönni, hogy 18-as index alatt a modelleket sem foglalkoztatják, annyian haltak bele a kóros soványságba.
2010. febr. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!