Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Candida-diétánál mit lehet...

A Candida-diétánál mit lehet és mit nem szabad enni?

Figyelt kérdés

Candida fertőzésem is van amit ilyen módon kordában tudok tartani. Javasolta a doki, hogy csinálja ilyen kúrát, de semmit mást nem mondott. Olvastam sok cikket ezzel kapcsolatban és az egyik helyen ezt írják a másiknál meg azt. A teljes kiőrlésű kenyérnél amit rendes boltban lehet kapni ott írják van benne élesztő. Na most olvastam, hogy az élesztős ételeket nem lehet enni. Sajnos nem tudok olyan kenyeret venni a bioboltban ami jó lenne. Ahol lakom sajnos nincs kimondottan biobolt. Akkor kenyér helyett mit lehetne fogyasztani?

Kérlek segítsetek. Ha van itt dietetikus aki szívesen segítene kérem írjon privátot, de olyan is írhat aki csinálta ezt a diétát és szívesen megosztaná velem a tapasztalatait. KÖSZÖNÖM.

2010. febr. 7. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
nem jó bio boltba jársz lehet venni kimondottan candida kenyeret,süteményt a legtöbb bio boltban, de magad is süthetsz élesztő nélkül kovásszal, recept googlon,candida diétánál a legfontosabb no cukor mert abból táplálkozik és az élesztőből, vedd meg a candida diéta címü könyvet abban minden benne van az írót nem tudom mert kölcsön adtam és nem adták vissza. De jó bio boltban ez is van.Nem tudom hol laksz de hetente egyszer bemehetsz a legközelebbi városba és ott a bioboltban vásárolj be egy hétre.
2010. febr. 7. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Tolna megyében lakom. Köszönöm a hozzászólásod. Találtam kenyeret amit nem kell kovásszal készíteni. Meg is fogom sütni. Gyümölcsöt lehet az elő pár hétben enni? Ezen még sajnos nem igazodtam ki. Megnézem a könyvesboltban azt a könyvet amit ajánlottál.
2010. febr. 7. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Hatásosabb sajnos ha nem eszel gyümölcsöt mivel erjed a gyomorban. Helyette egyél több salátát. és multivitamin de szigorúan cukor nélkülit abból is. A googlon találsz étel recepteket is candidához. Nagyon nehéz az elején mivel szigorú a diéta de sikerülni fog!!!Főleg mivel ezek a kis candidák éhesek és kérik anekik valót, de kitartás. Hidd el már két hét után jobban érzed magad.
2010. febr. 8. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. febr. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!