Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S.14 éves lány vagyok...

S. O. S.14 éves lány vagyok és 90 kg?!

Figyelt kérdés

Nagy szükségem lenne támogatásra, segítsége a fogyásra. Egyszerűen utálom az alakom, de nem tudom, hogy kezdjek neki. Anyumnak sokszor mondtam, hogy segítsen, de mindig az a válasza, hogy nem tudja megcsinálni helyettem. Folyton veszi a csokikat, meg egyfolytában süteményeket süt, ebédre is rengetegszer van tésztaféle. Reggelire is mindig valamilyen kenyeret csinál.

És lehet mondani, hogy egyszerűen ne egyem meg, ilyesmik, de szerintem a felnőtteknek is nehezükre esik nem megenni a csokit mondjuk, ha ott van az orruk előtt. A sportolásom sem valami sok, mert nem járok semmilyen edzésre tekintve, hogy mindenféle sporthoz béna vagyok. És pl. tesin is mindig azt érzem, hogy ha valamit nem sikerül megcsinálni, ki fognak nevetni és ez nagyon rosszul esik. És eléggé sok dolgot nem tudok megcsinálni, A bizonyítványom is kitűnő lenne, ha nem kapnék tesiből mindig 3-ast vagy 4-est. Év elején is azzal kezdődött, hogy futásból kaptam egy egyest, csak mert nem sikerült annyi idő alatt lefutnom a távot, mint a többieknek.

Már ott tartok, hogy strandra sem szívesen megyek, mert nem akarok fürdőruhát felvenni. Múlt nyáron anyum ki is akadt, hogy milyen gyerek az, aki strandra sem szeret járni.

Kérlek, segítsetek valamit csinálni, mert nagyon rosszul érzem magam, ráadásul holnap vizsgálat lesz a suliban és előre gyomoridegem van.

14/L/ 90 kg/ 170cm

2015. jan. 11. 19:23
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

drága attol hogy van otthon csoki, cukor, üditö attol még helyesen tudnál táplálkozni.

csak meg kell válogatni, illetve ezeket az élelmiszereket kerüld ne edd.

szüleid milyen alkatuak? elhizottak vagy normál testalkatuak. van aki etseleg sportol?

mert tényleg 14 évesen 90 kg az iszonyu sok

2015. febr. 15. 06:27
 12/28 anonim válasza:
én ano ha volt valami jeles alkalom(névnak vagy szülinap, gyereknap és csoki ehyett zöldséges és gyümitálat kértem. de most komolyan. játékosan rá lehet venni a szülöket hogy egsézséges ételeket vegyenek
2015. febr. 15. 06:28
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát szüleim sem túl vékonyak.. Anyuval kb. egy magasak vagyunk és alkatilag is meg kilókra is kb. megegyezünk.. De ez miért érdekes?
2015. febr. 15. 18:33
 14/28 anonim válasza:
0%

Fogyókúrázók álma a következő keverék. Nem szükséges hosszú kilométereket futni, vagy edzőteremben sínylődni, elég, ha lefekvés előtt megisszuk a szükséges adagot az alábbi keverékből, és máris karcsúbban ébredünk fel.

A fahéj és méz keveréke akkor is dolgozik, ha csak ülünk vagy fekszünk, ehhez persze szükséges ismernünk a hozzávalók mágikus és gyógyító hatását. A keverék felgyorsítja az anyagcserét, beindítja az emésztést is sikeresen szabadít meg a fölösleges kilóktól és a méreganyagoktól. Közben a méz értékes vitaminokkal tölti fel a szervezetet.

Egy teáskanál fahéjat és két evőkanál mézet keverjünk el 250 ml forró vízben és igyuk meg. Ennyi az egész. Előbb forrósítsuk fel a vizet, keverjük el benne a fahéjat, fedjük le, és addig hagyjuk állni, míg kihűl, ekkor adjuk hozzá a mézet, és ezt is jól keverjük el.

Természetesen nagyobb adagot is készíthetünk az arányok megnövelésével, és így a nap folyamán bármikor ihatunk belőle egy-egy pohárral. A legfontosabb, hogy betartsuk azt, hogy lefekvés előtt igyunk meg egy pohárral, és rögtön felkelés után is.

Ne felejtsük, csak éhgyomorra fogyasztva működik.

2015. ápr. 16. 18:31
 15/28 anonim válasza:
Bocs de én is csak a sportot tudom ajánlani ne azért csináld hogy profi légy benne hanem hogy foggy és egézséges légy.Ez a tesin is nagyban fog segíteni és most nehogy nekem elkezdj táncolni valami jó emberes sportot csinálj pk.atalétika,kajak,ússzás,aerobik,torna...
2015. ápr. 16. 19:32
 16/28 anonim ***** válasza:
Írtam levelet
2015. ápr. 21. 21:28
 17/28 anonim ***** válasza:

Nem kell kilómétereket futnod hogy karcsú legyél.Elég ha sokat sétálsz ,(pl.:Én az anyukámmal minden este lemegyek sétálni.)esetleg túrázol(pl.:én az uncsitesómmal szoktam menni 10km-es túrára)

Egyél sok friss gyümölcsöt és zöldséget. Próbálj egy étkezéskor keveset enni.A fehér kenyér helyett teljes kiörlésűt egyél.Üdítők (pl.:coca cola, gyömbér, fanta...) helyett igyál sima vizet.

2015. ápr. 22. 17:42
 18/28 anonim válasza:
6%
En is 14 eves vagyok csak fiu 190 centi es szinten 90kg es semmi bajom vele ;)
2015. máj. 15. 16:45
 19/28 anonim válasza:
100%
UtolsÓ: Te nagyon... fuhh, FIÚ vagy, tehát nehogymár összevesd magad vele!
2015. máj. 16. 09:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Azért fontos,hogy a szuleid hogyan néznek ki,mert az ő családjukban szocializalodtal, élsz még mindig.

És én pl egy egészséges,sportos családból jövök,soha nem is volt kérdés a kisportolt test,mert családilag együtt jártunk evezni,sqiasholni,lovagolni stb.

Nálatok viszont ebből is nyilvánvaló,hogy semmifele étkezési és életviteli kultúra nincs,ezért vagy ilyen erős.

Sok kitartást kívánok és remélem,hogy elered,amit szeretnél. :)

2015. máj. 16. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!