Hogyan lehetne lapos hasam? Mit kellene csinálnom hozzá?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok, es 54 kg. Az alakommal úgy ahogy elégedett vagyok, de a hasam nem lapos és nagyon szeretném h az legyen. Konditerembe nem tudok járni így azt ne is ajánljátok. Köszönön:)2015. jan. 10. 22:28
1/4 anonim válasza:
Az egész gyakorikérdések fogyókúra rovata (több mint 50 000 kérdés) fogyásról szól. Így, le lett írva több százezerszer..
2/4 A kérdező kommentje:
De én nem fogyni szeretnék! Sőt a súlyomból nem is akarok sokat vesziteni, mert a magassagomhoz az mar túl vékony... illetve ha 50000 ember megkerdezte lehetek en az 50001.... de koszonom a valaszod..
2015. jan. 10. 22:31
3/4 anonim válasza:
lapos has csak diéta és fogyás után lehetséges, az hogy te már tul vékony vagy azt jelenti hogy kevés rajtad az izom, tehát erösiteni kell mindened.
4/4 anonim válasza:
Pediiig... 50 001. alkalommal fölösleges megkérdezni hogyan lehet lapos hasad, hogyan fogyhatsz. Ha zsír van a hasadon akkor az fölösleges ott, tehát mégis fogyni akarsz. Gondolom nem késsel vágnád le a hasi zsírodat, tehát tényleg 500001. fogyós kérdés :)
Amire a válasz sok százezredszerre is a szálkásító étrend, minél egészségesebben, tisztábban összerakva és egész testes erősítő edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!