Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek milyen fogyókúra vált...

Nektek milyen fogyókúra vált be? Illetve mi motivált?

Figyelt kérdés

Érdekelne részletesen az étrendetek, milyen mozgást végeztetek illetve mi motivált abban hogy ne adjátok fel? Mennyi idő alatt mennyit sikerült leadni?

előre is köszi

2015. jan. 9. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Először az motivált hogy jól akarok kinézni aztán már az hogy milyen eredményt értem el havonta 3-4 kiló ment le

Egészséges étrend és mozgás vált be. Vagy futottam vagy pilateseztem. Egyébként úgy kezdtem hogy csak pár percig tudtam futni de nem adtam fel

Étrend kb úgy nézett ki hogy

reggeli 7-8 : 2 tk toast méretű szelet kenyér sonkával

tízórai 10 :gyümölcs vagy joghurt

ebéd 12-13:általában amit anya készített

uzsi 15: joghurt, gyümölcs, dióféle

vacsi 18: 2 tojás főtt/rántotta sonkával tojással vagy túró

utóvacsi 20(mivel éjfél körül fekszem le) valami az előzők közül

Innivaló csak víz néha nassolásként aszalt áfonyát vagy epret ettem

2015. jan. 9. 17:29
 2/3 anonim válasza:
számolgattam a kajákban a szénhidrátot, fehérjét, és a zsírt (3g fehérje testsúlykilónként, 1,5 szénhidrát testsúlykilónként, a zsírt meg minimalizáltam ahogy csak tudtam) ... és így grammra kimérve ettem mindent, és ezek mellett boxolok... az motivált hogy jobban nézzek ki, és egy lány miatt is... kb 5 hét alatt lement rólam 9 kiló. pusztán akaraterő kérdése.
2015. jan. 24. 21:30
 3/3 anonim válasza:

2-es vagyok... ja és még mielőtt valaki rinyálna hogy ez egészségtelen, hogy ilyen gyorsan ennyit fogyok, az ne irigykedjen a sikeremre... :D ilyen az anyagcserém, a zsírból ment le minden, és nem az izomból. egészségesebb vagyok, jobban érzem magamat. most tömegnövelőzök.

/////SÁRGA KAPSZULA KÖTELEZŐ/////

2015. jan. 24. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!