Ti is jártatok úgy hogy melletek szinte semmi és mégis 90-es a mellbőségetek?
A "mellbőség" és a "mell" az két különböző dolog!
Az első a mellkörfogat, ami elsősorban a tüdő és az izmok nagyságától függ.
Természetesen létezik olyan nő, akinek hatalmas tüdeje van, és picike mellei: a sportolók egy része pl.
Én nem tudom hogy jól mértem e, mert én úgy mértem 90 cm hogy a mellen keresztül a hátamon körbe mértem.
Szóval nem a mellem alatt mértem hanem a mellemen körbe.
A kosárméret az kicsi kéne de kell egy nagyobb melltartó ahhoz hogy át is érjen a melltartó hogy be is tudjam kapcsolni.
Egyébként melltartó kosár méret az 75/B -80 B , legalább is az összes melltartóm ilyen számú.
A mell alatt kell megmérni, az a körméret az lesz a melltartó méretezésében a szám. Pl. 80 cm a körméret, akkor 80-as melltartó kell.
A kosárméret az A, B, C, stb. Ha picike a melled, akkor valószínűleg A kell, esetleg B.
Egyébként minden melltartó, márka más fazon, szóval próbálgatni kell. Ha szaküzletben vásárolsz (pl. Triumph, Intimissimi) ott pontosan tudnak segíteni a méret kiválasztásában is, ha akarod, akkor meg is mérnek.
Mérd meg a mell alatt is. A mell alatti és a mellcsúcsos mérés különbségéből elvileg ki lehet számolni a kosárméretet.
13 cm különbség A kosár
15 cm különbség B kosár
17 cm különbség C kosár
De a neten is találsz táblázatokat a konkrét centikkel, ahhoz hozzá tudod hasonlítani a saját méreteidet. Csak írd be, hogy kosárméret.
Köszönöm szépen a választ!
Nő vagyok és látjátok ilyesmibe nem is voltam jártas, még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!