Hogyan fogyjak le picit? Barátnőm kérdezi
Figyelt kérdés
Kitti /barátnőm/ 60 kg. fölött van és kérdezte hogy hogyan fogyjon le ?
én 40 kg. fölött vagyok de szerintem már 50 és engem is érdekelne . /én : 12 / barátnőm : 12 / éves /
2015. jan. 6. 17:07
1/3 anonim válasza:
Kezdjetek el valamilyen sportot és hanyagoljátok a csokit, sütit, fehér kenyeret
2/3 anonim válasza:
Te ötvenkilósan ne nagyon akarj fogyni. Persze jót tesz, ha sportolsz, de neked ez ideális súly! :)
Amúgy: figyeljetek a rendszeres, minőségi étkezésre, és a heti kb. 3-szor fél óra sportra.
Fiatalok vagytok még ahhoz, hogy emiatt komolyan kellene aggódnotok, de azért azt a hatvan kilót nem lenne már jó gyarapítani (legalább egy-két évig).
Egyébként jó, hogy már most gondoltok rá, sok kíszenvedést megtakarítotok magatoknak később. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!