Nem bírok sokat tornázni, így hogy fogyjak le?
Ne viccelj, ekkora túlsúllyal a 15 perces torna is iszonyú jónak számít! :)
Amúgy ha bírod a diétát tartani, akkor eleinte én nem is tornáznék ilyen keményen, hanem sétálnék sokat... aztán ha fogysz egy kicsit, akkor jöhet a torna.. minél könnyebb leszel, annál jobban fog menni a torna! Kitartás! :)
Köszönöm a választ!
Csak itt a gyakorin minden válasznál azt írják, hogy fél óra után indul be az anyagcsere, így néha úgy érzem ennek hatására, mintha nem is csináltam volna semmit.
Heti 4x szoktam 1 órát intenzíven sétálni azt bírom, de az ugrabugrás tornáktól kidőlök hamar sajnos :(
Hidd el, jelen állapotban a heti 4x1 órás sétával teszel a legjobbat! :)
Azt mondják, a fogyásnál az étkezés 70, a mozgás 30%-ban játszik... Tehát ha Te ilyen jól bírod a táplálkozás betartását, már fél siker.
Amúgy nem tudom mikor kezdted, de a változás, 2-3 hónap múlva fog elkezdeni látszani. :)
Hidd el, 80%ban az étkezésen múlik a fogyás, főleg ekkora tulsulynal. Mar az is tok jo, hogy most mozogsz, igy legalabb a borod is tud alkalmazkodni. De szerintem a legjobb lenne ha elmennel sétálni fel órára temposan naponta.
Ha figyelsz az étkezésre, elhagyod a finomított cukrot es lisztet mar nyert ügyed van! Hajra, kitartást!
Ekkora túlsúlynál életveszélyes a túlzásba vitt mozgás!
Remélem segitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!