Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem bírok sokat tornázni, így...

Nem bírok sokat tornázni, így hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
A táplálkozásomon változtattam, azzal nincs gond, rendesen tudom tartani. Viszont nagyon sok túlsúlyom van 140+ kg vagyok, és nem bírok a 40 perces tornából 15 percnél többet. Norbi duci tréning-el szoktam kezdeni 10 perc után már szédülök, utána pilates-el próbálkozom, de akkor már a lábamat is alig bírom felemelni. Mit csináljak, hogy több erőm legyen a tornához és jobban bírjam?
2015. jan. 4. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, ekkora túlsúllyal a 15 perces torna is iszonyú jónak számít! :)

Amúgy ha bírod a diétát tartani, akkor eleinte én nem is tornáznék ilyen keményen, hanem sétálnék sokat... aztán ha fogysz egy kicsit, akkor jöhet a torna.. minél könnyebb leszel, annál jobban fog menni a torna! Kitartás! :)

2015. jan. 4. 22:36
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Csak itt a gyakorin minden válasznál azt írják, hogy fél óra után indul be az anyagcsere, így néha úgy érzem ennek hatására, mintha nem is csináltam volna semmit.

Heti 4x szoktam 1 órát intenzíven sétálni azt bírom, de az ugrabugrás tornáktól kidőlök hamar sajnos :(

2015. jan. 4. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, jelen állapotban a heti 4x1 órás sétával teszel a legjobbat! :)

Azt mondják, a fogyásnál az étkezés 70, a mozgás 30%-ban játszik... Tehát ha Te ilyen jól bírod a táplálkozás betartását, már fél siker.

Amúgy nem tudom mikor kezdted, de a változás, 2-3 hónap múlva fog elkezdeni látszani. :)

2015. jan. 4. 22:47
 4/10 anonim válasza:

Hidd el, 80%ban az étkezésen múlik a fogyás, főleg ekkora tulsulynal. Mar az is tok jo, hogy most mozogsz, igy legalabb a borod is tud alkalmazkodni. De szerintem a legjobb lenne ha elmennel sétálni fel órára temposan naponta.

Ha figyelsz az étkezésre, elhagyod a finomított cukrot es lisztet mar nyert ügyed van! Hajra, kitartást!

2015. jan. 4. 22:58
 5/10 anonim válasza:
Egy ismerősömnek, akinek hasonló túlsúlya van a személyi edző először csak diétát állított össze és egy kevés sík terepen sétálást javasolt. Ha már fogytál, akkor lesz jó az intenzívebb sport, hogy ne tedd tönkre az ízületeidet. Sok kitartást és türelmet kívánok! :)
2015. jan. 4. 23:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Kösszönöm mindekinek a válaszokat :-)
2015. jan. 4. 23:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Ekkora túlsúlynál életveszélyes a túlzásba vitt mozgás!

Remélem segitettem!

2015. jan. 4. 23:49
 8/10 anonim ***** válasza:
-az én barátnőm nem ugrabugrált semmit,úgy adott le 21 kilót,hogy csak egyszerűen keveset evett,
2015. jan. 5. 05:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 30kilót fogytam,azóta is tornázom.Az ugrabugrát sosem birtam,20 éve dohányzom.Szobabicikliztem,úszni jártam,sétáltam.Kitartás,tavasszal már egyre többet tudsz mozogni!
2015. jan. 5. 05:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írta egy kedves hozzászóló, sétálj heti 4x1 órát tempósan (de tényleg tempósan, nem bevásárlóközpont tempóban). Ezzel + az egészséges táplálkozással szerintem már 1 hónap után látszani fog az eredmény. Kitartás, hajrá!
2015. jan. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!