Az normalis hogy 160 cm vagyok es 55 kg?
Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 12:39
1/10 anonim válasza:
fiu vagy lány mert azért nem mindegy
2/10 A kérdező kommentje:
hmmmm haaat lááány :S
2008. aug. 19. 14:41
3/10 anonim válasza:
Hát én is lány vagyok, és én 165 cm és 48-50 kg vagyok..
4/10 anonim válasza:
Te normálisnak érzed?
Ezt csak azért kérdezem ert ha igen akkor az is..mert kitudja h milyne a testfelépítésed..ezt csak telátod.
Ám én 165vok és 53kiló..én sokank érzem..Ha küldesz magadról 1fotót akkor megmondom neked privibe h sok e vagy sem.
5/10 anonim válasza:
Ha küldesz nekem is egy fotót, akkor az én véleményemet is meg tudod. privibe küld.
6/10 A kérdező kommentje:
hat nem tok kepet kuldeni ... itt nem lehet ... :S
2008. aug. 19. 16:01
7/10 anonim válasza:
énis 160 vagyok , és 53 kilo.nekem a combom vastag:S egyébként nem az a lényeg , hogy normális vagy nem normális, hanem hogy jól érzed -e magad a bőrödben.a kisugárzás is sokat dob egy csajon ;)
8/10 anonim válasza:
Igen normális.TTI-d(testtömegindexed:21.5)Ez a normális tartományba tartozik.
9/10 anonim válasza:
Nem!!! Annyira kövér vagy hogy azt el sem lehet mondani!!! B*meg ilyen hülyék még vannak?
Persze, hogy normális...ne kérdezgesd az emberektől mert hülyének fognak néni...az tuti!!!
Na csá
10/10 anonim válasza:
részletkérdés, hogy milyen a testtömeg-indexe..Az nagyon általános.. én például 158 cm magas vagyok, elméletben 47-60 kg között "normális" a súlyom... na már most én voltam már 60 kilos, hát marhára nem volt "normális".. :S szóval sokat számít az alkatod, hogy mennyi izomzat van rajtad.. és ahogy az előttem szóló írta: ha te jól érzed magad, normális, ha nem......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!