Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a diéta étrend megfelelhet?

JahMAN kérdése:

Ez a diéta étrend megfelelhet?

Figyelt kérdés

Összeraktam magamnak egy diétát.100 grammos adagokba:

-Reggeli: 0,5 x brazil dió.

-10 órai:1 x alma

-Ebéd: 1x tonal

-Délutáni étkezés 4 és 7 óra felére szétosztottam 3x csirkemell,2xparadicsom,1x uborka.

Hónapokig tudnék igy enni,változatosan természetessen cserélgetném a húst,gyümölcsöt,halat,zöldséget.

Ezzel a módszerrel beviszek:

-Kcal:900

-Fehérje:100g

-Zsir:50g

-Szénhidrát:30

Ja és napi min 3L víz.

Szerintetek folytassam,vagy valamin feltétlen változtatnom kell?Esetleg megvonom -e valami fontos tápanyagtól a szervezetem ha csak a felsoroltakat eszem?

2015. jan. 4. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:

100g fehérje és 30g ch aránya jó lesz?

Szerintem simán mehetne több kalória zsírból ilyen lowcarb étrend mellé, ha pedig megugrik a kortizolszinted (tünetek alapján) akkor felmehet a ch 50 g-ra, pici rizzsel vagy krumplival mondjuk. De amúgy ennyi, jó csak kevésnek tűnik.

2015. jan. 4. 17:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Lemaradt:Kor/Magasság/Súly-24/183/110
2015. jan. 4. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez még egy feleakkora súlyúnak is koplalás lenne, nemhogy neked! Alapanyagcsere alá sosem megyünk!
2015. jan. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!