Ha heti 1 kg-ot fogyok, akkor kb hanyadik heten fog latszani valtozas?
hát. Szerintem 63 kilósan már fog látszani. De am ilyenkor már nálad nem a súly számít, mert gondolj bele, a plötyiből (zsír) a nagyobb adag ér annyit mint az izomból a kevesebb. Szóval és tornázást javaslok és inkább centiben valamint a tested/bőröd feszességében nézd^^ persz pár kilót fogyhatsz, de amikor 60nál vagy és jobban akarsz kinézni, akkor izomizomizom építés *nyugi ha nem napi 4-5+ órában csinálod több éven keresztül, nem leszel budybuilderes, csak szexin izmos és egészséges:3*
Nagyon szurkolok és egyre jobban fogsz kinézni szerintem belőled kb 2 hónap leforgása alatt bomba jó csajt lehetne csinálni:) hajrá
"Fog menni heti 1 kg, mivel kaloriabazison szamolom a kaloriakat...."
Az egyáltalán nem garantál semmit, az egy kalkulátor, úgy számol a testtel, mint egy géppel, amit nem befolyásol pl. az össszzsír mennyisége. A test viszont nem mindig működik ugyanúgy, így nem lehet a fogyásütemmel lineárisan számolni.
Kérdésre válaszolva: Közel 8kg-o adtam le egészségesen, változást egyáltalán nem látok, annak ellenére sem, hogy a ruhatáram cserére szorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!