Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok,140cm, és 49...

12 éves vagyok,140cm, és 49 kiló. Kövér vagyok? Van módszer a fogyásra?

Figyelt kérdés

- Nagyon meglátszik, főleg a hasamon, és a mellemen.

- Ezen kivül a ruháim nagy része feszül rajtam.

- A csonttörésem miatt nem is tornázhatok.

Van módszer a fogyásra?

Sokan nem hisznek kövérnek, de látszik rajtam, mert az osztályomban mindenki csodálkozott a méretem miatt, mert régen elég sovány voltam...

Drága módszereket ne irjatok, mert nem vagyunk túl gazdagok.

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. febr. 4. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Napi 2-2,5 liter folyadék lehetőle édeslötyi mentes viz és gyümölcs lé. A folyadékban benne van a leves is.

Reggeli legyen egyc szelet kenyér sok zöldséggel illetve most savanyú kéoosztával. Jghurt, kefir jöhet tej igen.

So nyers zöldsgé, gyümölcs. Ebére egyél normálisan ami a menzán van uzsonna legyen egy szendvics az előbb leírtként

téged még nem fenyeget a szívbaj mozogj sokat a séta is jó ám

Húsokból szárnyas és hal inkább. Felejt el a rántott húst és a rántott dolgkat. Vagyis a bő olajban sütötteket egyél durumtésztát. stb

Egy dietetikus

2010. febr. 4. 22:12
 12/16 anonim válasza:
0%
Ez már beteges..nagyon túlsúlyos vagy..! Menyj el orvorshoz :)
2010. febr. 4. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér, és tilos fogyókúráznod. Amúgy meg ha azt akarod, hogy ne fejlődj ki rendesen és esetleg emiatt sose lehessen saját gyereked, akkor csak nyugodtan... Ja, és ez nem vicc vagy riogatás, ilyen tényleg van. Ma idősebb fejjel már bánja, hogy hülye volt, és nem tudott időben visszafordulni, de most már késő, soha nem lehet saját gyereke, mert nem fejlődtek ki rendesen azok a szervei.
2010. febr. 4. 22:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 5. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Kicsilány, 12 éves vagy, a magasságod rengeteget fog változni (megnősz), akkor el fog tűnni a felesleg. Ha mégis nagyon fogyni akarsz, ne koplalj, hanem sportolj!
2010. febr. 17. 10:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elkerülte a figyelmemet, hogy nem mozoghatsz. Ez esetben kevesebb édesség és több zöldség, gyümölcs.
2010. febr. 17. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!