Mit tudtok a Gastroyal által hirdetett fogyókúrás menükröl? Próbáltátok? Ha igen, milyen eredményt értetek el?
Update-Norbi most bontott velük szerződést,mert csaltak az ételek összetevőiben, úgyhogy én a Gastroyaltol nem rendelek ,az biztos. Teletál ételfutártól már rendeltem, picit drágább, de sokkal jobban néznek ki az ételek,finomabbak is. Ha megnézed a kalóriatartalmakat és számolsz,nem ész nélkül rendelsz, lehet vele fogyni.
Én akkor rendelek,ha anyu éjjeles...3 hetente. Fogyásom nem hátráltatja,átl. fél kiló/hét.
Szia!
Az én anyukám 25 kilót fogyott 6 hónap alatt ezzel a módszerrel, amit nem mellékesen azóta is tud tartani és végre itt nem jelentkezett utána a szokásos jojo effektus!!!!Szóval én csak ajánlani tudom!!!!
Az Update Norbiról annyit, hogy annak idején kipróbáltam az első helyet, ahol terjesztette a menüit. Pocsék volt, számomra ehetetlen.
Onnan távozott, állítólag nem ő csinálta rosszul.
A következő helyről is rendeltem, ahol megint felbukkant (az már a sajátja volt). No, onnan penészes süteményt hoztak rögtön az első napon, mellé meg tök más kaját, mint amit rendeltem. Persze, nyilván, ott sem ő volt a hibás. Sűrű elnézést kértek, hogy majd küldenek másik sütit, de valahogy nem volt hozzá gusztusom.
A Gastroyalos Best of-ra viszont semmi panaszom nem lehetett, ráadásul heti 1 kg lement tőle, méghozzá tartósan (legalábbis fél éve tartom), a Norbi módszerrel pedig amint abbahagytam, elkezdtek felosonni a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!