Karamellcukor- szirup= cukor? Miért tesznek ilyet egy diétás joghurtba?
Vettem diétás joghurtot, és miután megettem 2 pohárral, fedeztem fel ezt az utolsó sorban az összetevők között. Nagyon felmérgeltem magam, mert emellett édesítő is van benne, plusz csökkentett a zsírtartalma is.
AKkor mégis miért rontják el ezzel? MIért jó ez a gyártónak?
Pont azért van benne mégis szirup, mert attól finomabb, jobban ízlik, édesebb, viszont mégis azt hiszed, hogy diétás, nincs benne cukor, így hétpofára fogod zabálni. Sajnos a cukormentes termékek is tartalmaznak szirupokat, hogy édes ízt adjanak, anélkül nem lesz népszerű a termék, valahol csalni kell.
Csaljál te, és szúrjál ki te ővelük! Ha valóban diétás dolgokat akarsz, akkor bizony kutyulgatni kell, az első hozzászólónak van igaza. Az egészséges is, mert nem műgyümölcs meg trágya van abban, amit magad kavarsz ki. Egyébként édesíthetsz mézzel is, attól édes lesz, nem épp diétás, de a cukornál ezerszer jobb.
"AKkor mégis miért rontják el ezzel? MIért jó ez a gyártónak?"
Hogy a hozzád hasonlók még több műanyag szart vegyenek.
"hozzád hasonlók..."
most ezen majdnem felhúztam magam. Mire fel ez a lekezelés? Az nem tűnt fel, hogy én ezt pont ellenzem? Valószínűleg többet nem veszek ilyen jogit, míg ha tényleg cukormentes lenne, akkor vennék. Kvázi a "hozzám hasonlókkal" nem jár jól a gyártó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!