Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karamellcukor- szirup= cukor?...

Karamellcukor- szirup= cukor? Miért tesznek ilyet egy diétás joghurtba?

Figyelt kérdés

Vettem diétás joghurtot, és miután megettem 2 pohárral, fedeztem fel ezt az utolsó sorban az összetevők között. Nagyon felmérgeltem magam, mert emellett édesítő is van benne, plusz csökkentett a zsírtartalma is.

AKkor mégis miért rontják el ezzel? MIért jó ez a gyártónak?

2010. febr. 4. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
a diétás joghurtok sokszor csak a nevükben diétásak. én ritkán veszek ízesítettet. általában natúr joghurtot veszek és abba szeletelek friss gyümölcsöt esetleg egy kis édesítőt.
2010. febr. 4. 18:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi... Ezt én is tudom, és én is szoktam a naturt gyümölcsösíteni, de azért az sosem olyan finom valahogy. Meg most nem is ezt kérdeztem, de azért köszi tényleg :)
2010. febr. 4. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért, hogy finom legyen. Meg lehet kóstolni, pl az a kóla, amiben nincs édesítőszer, csak cukor, sokkal finomabb, sokkal jobban hasonlít az íze a coca colához, mint a vegyes, vagy csak édesítőszerrel készültek. (blöe)
2010. febr. 4. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyik joghurtban volt ez???
2010. febr. 4. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Pont azért van benne mégis szirup, mert attól finomabb, jobban ízlik, édesebb, viszont mégis azt hiszed, hogy diétás, nincs benne cukor, így hétpofára fogod zabálni. Sajnos a cukormentes termékek is tartalmaznak szirupokat, hogy édes ízt adjanak, anélkül nem lesz népszerű a termék, valahol csalni kell.

Csaljál te, és szúrjál ki te ővelük! Ha valóban diétás dolgokat akarsz, akkor bizony kutyulgatni kell, az első hozzászólónak van igaza. Az egészséges is, mert nem műgyümölcs meg trágya van abban, amit magad kavarsz ki. Egyébként édesíthetsz mézzel is, attól édes lesz, nem épp diétás, de a cukornál ezerszer jobb.

2010. febr. 4. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:
A Lidlben most akciós joghurtról van szó, 79 ft. Nagyon finom. :( én sosem éreztem a cukros kajákat jobb ízűnek, sem a kólát. Sosem éreztem különbséget. Amikor magamnak készítek édességet, vagy teát, az is mindig édesítővel történik. Szóval szerintem nem finomabb a cukros egy cseppet sem, nekem nem hiányozna belőle. Amiért viszont gondolom, hogy az otthon készített joghurt soha nem lesz olyan finom, mint a bolti, azok az ízfokozók... Vagy nem tudom. De azért ezen a dolgon, hogy az édesítő mellett cukor van benne, ráadásul álnéven, nagyon felmérgeltem magam. Tudjátok, van diétás pudingpor is. Az is egy sima átb*szás, mert édesítve van, édesítővel ÉS cukorral. Akkor mitől diétás? Mert a natúr pudingport, ami nincs édesítve, úgy ízesíted, ahogy akarod. Akkor mégis mitől diétás a másik? Jó, ez nem érint annyira, mert pont emiatt nem veszek olyat. De akkor is... Ezek annyira meg tudják vezetni az embert.
2010. febr. 4. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

"AKkor mégis miért rontják el ezzel? MIért jó ez a gyártónak?"

Hogy a hozzád hasonlók még több műanyag szart vegyenek.

2010. febr. 5. 22:08
 8/8 A kérdező kommentje:

"hozzád hasonlók..."

most ezen majdnem felhúztam magam. Mire fel ez a lekezelés? Az nem tűnt fel, hogy én ezt pont ellenzem? Valószínűleg többet nem veszek ilyen jogit, míg ha tényleg cukormentes lenne, akkor vennék. Kvázi a "hozzám hasonlókkal" nem jár jól a gyártó.

2010. febr. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!