Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le lehet adni a felesleget...

Így le lehet adni a felesleget, vagy reménytelen?

Figyelt kérdés
Imádok sportolni. Legyen az foci,futás,biciklizés,korcsolyázás, bármi, egyedül az úszást nem szeretem. Nem eszek olyan ételeket, amik egészségtelenek, vagy hízlalnak. Szóval nem eszek édességeket,lisztes dolgokat,csipszet,cukros innivalókat se iszok. Ez így nagyjából, de tényleg nem szoktam olyat enni. Ellentétben sok zöldséget,gyümölcsöt,fehér húsokat szoktam enni. Ha kenyér akkor az barna, vagy teljes kiőrlésű. Ha jó idő van, egész délután mozgok. Így télen csak néha súlyzózok egy kicsit meg suliban focizok heti 3x olyan 35-40percet nagyjából. Alapból ilyeneket ettem, nem magamtól változtattam, ilyen kajákat szerettem mindig. Csak volt 1-2évem amikor olyan hullám rámjött, hogy csokit ettem nagyon sokat naponta, de gond nélkül abbahagytam aztán. Utóbbi időben olvasgattam, és belegondoltam, hogyha így eszek meg ennyit mozgok akkor miért ne csináljam úgy, hogy valami a testemen is látszódjon ebből. Szóval egészséges táplálkozás + sport, ezzel a módszerrel így leadom pl. azt a felesleget, ami a felső testemen van? Zavaró, strandra emiatt se szeretek járni, de az úszás amúgy se kedvencem, de néha azért kedvet kapok rá. Pl. amint nem lesznek csúszósak az útvonalak, ahol futok meg ilyesmi és elkezdek újra akkor mondjuk szeptemberre reálisan gondolom, hogy ezt leadhatom? Ja és szoktam hasra is edzeni, valami testépítő oldalon néztem, hogy hogyan kell. F14
2010. febr. 4. 15:08
 1/2 A kérdező kommentje:
egyébként a felső 4 kockám látszódik, a többi csak kitapintható (nem alaphelyzetben, hanem kicsit befeszítve, a 4kocka meg csak akkor látszik, ha lehúzom egy kicsit a fölötte lévő zsírréteget).
2010. febr. 4. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, sporttal és egészséges kajával.

édességeket hanyagold.

2010. febr. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!