Szerintetek miért van a töltött káposztában ennyi kcal-ra?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy 100 gr mennyiségben 631 kcal van. Nem értem miért...Én személy szerint nem szeretem, minél ritkábban van annál boldogabb vagyok, de a család nagyon szereti, csak fogyóznak. De kcal alapján nem épp egy fogyis kaja...2010. febr. 4. 12:11
1/7 anonim válasza:
Ha sovány húsból van a káposzta akkor miért lenne sok kalória benne?Mitől? Ilyet leírni hogy ennyi kalória van benne marhaság!
2/7 anonim válasza:
Ez tényleg hülyeség..
Ha belegondolsz: Káposzában alig van kalória, sovány husban is kevés van, max arra kell figyelni,hogy ne tocsogjon a zsirtól..
Mert a zsirban viszont sok kalória van.
3/7 anonim válasza:
Az én általam talált táblázatomban kb 250 van benne, Norbi guru szerint update 2 csoport (15-ig fogyasztható).
Valószínűleg sokat jelent az elkészítés módja.
4/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy én is nagyon sokallom, hogy ennyi kcal legyen benne, épp ezért tettem fel a kérdést. :)
2010. febr. 4. 12:35
5/7 anonim válasza:
megmutatod, hogyy ezt hol láttad?
6/7 A kérdező kommentje:
Bocs, egy adagra vonatkozik, de akkor is soknak érzem...
2010. febr. 4. 13:48
7/7 anonim válasza:
Na, találtam neked vmit :D
Igy 600 kcal helyett lehet csinálni 300kcal os töltött káposztát is :)
Zsír helyett olaj, disznó helyett pulyka, no szalonna és
-300 kcal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!