Ha lefogyok olyan 5 kg-ot, akkor egy számmal kisebb ruhákat kell majd hordjak, vagy?
Figyelt kérdés
65 kg vagyok és 167 cm. Tapasztalataim szerint fenékről, combról, vádliról fogyok leginkább, viszont le szeretnék adni jövőre 5kg-ot, de attól félek, hogy akkor lógni fognak rajtam a ruháim.2014. dec. 29. 21:01
1/4 anonim válasza:
Ma már a legtöbb ruha elasztikus, szóval ezt a kb. 5 kg-os súlyváltozást bírni fogják. Esetleg kényelmesebbek lesznek a nadrágok, szoknyák, nem fog bevágni a derekuk. Ami egyáltalán nem rugalmas anyagból készült, az lehet, hogy valóban nagy lesz.
2/4 anonim válasza:
Én pont ilyan magas vagyok, igaz, 75-ről kezdtem, de voltam 65 is. Most 59 vagyok, és rajtam lógnak az akkori ruháim is. Vagyis nem pont lógnak, de nem állnak jól, nem érzem magam jól bennük.
3/4 anonim válasza:
Nem megjósolható, mivel a ruhák centire készülnek, nem kilóra. Nekem összességében 1kg "hízás" jelentett két számmal kisebb ruhát, mivel izmosodtam is. Ha a testösszetételeden annyira nem változtatsz, nagy valószínűséggel nem változik a méreted, nem kell majd új ruhatár, esetleg pár darabbal lehet probléma.
Számozásban már régóta nem lehet bízni, azt raknak rá, amit akarnak.
4/4 anonim válasza:
Alkatfüggő, én az elmúlt évben lettem 65 kiló a 60 helyett (kisbabám született közben) és ugyanazokat a ruhákat hordom, tehát így is úgy is jó, mondjuk 10 centivel magasabb vagyok. Szeretnék visszafogyni, mert akkor azért jobban álltak. Szerintem a ruháid nagy része jó lesz, főleg ha izmosodsz is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!