Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoltok? Sok? Keves?...

Mit szoltok? Sok? Keves? Megfelelo? :-s

Figyelt kérdés

1,58 cm magas

51 kg

14/L

2010. febr. 3. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem sok, de pont abban a korban vagy amikor vigyázzál nehogy meghízz, mert később nehezebb lehet leadni.

Most nagyon sokat fejlődsz nehogy fogyózz, max ha kétségeid vannak alakodat illetően akkor mozogj többet.

De nem sok, legalább nem vagy piszkafa, mint én:(

2010. febr. 3. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt:)

pedig nagyon szeretnek fogyni..

foleg a hasamrol..mer eleg nagy pocakom van:|

de most telen ugysem fog menni..

majd tavasszal hatha sikerulni fog:D

2010. febr. 3. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, a 14 sajna elég kevés nekem... bár úgy 7-8 éve még megfelelő lett volna. :)
2010. febr. 3. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
nem sok,de a combod térfogata mekkora a legvastagabb pontjánál??
2010. febr. 4. 07:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelelő. én 16/L vagyok 158cm 56-57 kg , én is szeretnék fogyni, de még én sem vagyok a 'dagadt' kategóriában. Úgyhogy 51 kg tökéletes ;)
2010. febr. 4. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:

158-hoz az ideális súly 49-50 kiló, úgyhogy nem lehet sok felesleg rajtad (én 25 éves, 51 kiló és 162 cm vagyok)

szerintem tavasszal kezdj el futni, kocogni, meglátod, két hét alatt már el is éred a kívánt alakot!

Egyél sok zöldséget, gyümit, főzeléket.

Édességet+ zsíros ételt, tésztákat, pékárúkat csak mérsékelten vagy nagyon ritkán.

2010. febr. 4. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. febr. 5. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!