Hogy faragjam le a combomon és a csípőmön levő felesleget? Kép lent.
Tornázom rendszeresen és odafigyelek az étkezésre is.Semmi cukros és lisztes étel,sok gyümölcs és zöldség és folyadék.De nem nagyon sikerül megszabadulni combomon levő zsírrétegtől.Tudnátok tanácsot adni?Vagy már ne is reménykedjek a változásban?
Képek:
Nekem is hasonló alakom van, a felesleg nekem is csípőn és combon szokott lenni. Én is futni szoktam, de csak nyáron.
esetleg helyből kitörés (rúgás) napi 20-30 erősíteni a belső combodat.
Sztem jó vagy de a helyből kirúgás és rubint rékás comberősítés lehet h kicsit szálkásítaná)
Nekem 51-52 cm a combom, 162 cm magas és 51 kiló vagyok
(87-64-87)
Neked mennyi a combkörfogat?
Ne izgulj!az enyém 56 centi,és jol érzem magam(mondjuk,így most elment egy kicsit az önbizalmam)tehát ne strapáld magad!
Amúgy jól nézel ki,ne nézz lezbinek,de marha jó melleid vannak..bár nekem is olyanok lennének
na mostmár megmondod h hány kiló vagy??
Köszönöm szépen.Nem gondoltam volna,hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok.Aranyosak vagytok.Az utolsó válaszolónak:egy jó melltartó mindent megold.A látszat néha csal.
A tippek jók voltak.50-51 kg között mozgok.De szeretnék visszafogyni 48-ra,mert akkor éreztem jól magam igazán.Bár mások szerint akkor már nagyon sovány voltam.Én mindig a combommal vagyok elégedetlen és amikor az már eléri az "elviselhető" szintet,akkor felül már nagyon soványnak nézek ki.Ez sajnos alkati dolog.
Ne hallgas azokra akik szerint 5-6 kilót kell leadnod!!!Az rengeteg!!
Maximum 3-4 kilót(tényleg maximum,ha nem akarsz csontváz lenni felül)
Bár nekem is olyan a combom mint neked,valahogy nadrágban mégis normálisnak tűnik(nem vastag)
Én viszont nem engedhetem meg magamnak a fogyást,mivel nagyon sok ruhám van,és rossz lenne "újratölteni"
Én vagyok a 162/51 lány.
Különben én is 2 kilót akarok fogyni:D
Hasonló az alakunk, csak én homokóra vagyok, gondolom, te körte, mert mondtad, hogy felsőtestre fogysz.
Szerintem neked nem fogyni kellene (max. 2kilót)de azt intenzív kocogással el lehet érni!
Én is tavaly tavasszal 52 cm es volt a combom és nyárra már 49 lett, és a belső platty rész is összugrott, a combob izmosodott!
Most tavasszal is ezt fogom csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!