Hogy faragjam le a combomon és a csípőmön levő felesleget? Kép lent.
Tornázom rendszeresen és odafigyelek az étkezésre is.Semmi cukros és lisztes étel,sok gyümölcs és zöldség és folyadék.De nem nagyon sikerül megszabadulni combomon levő zsírrétegtől.Tudnátok tanácsot adni?Vagy már ne is reménykedjek a változásban?
Képek:
egész jó elöröl:D
erre fogom verni:D
Erre a legjobb a kerékpározás!
Nekem az segített!
Egyébként szép alakod van! Gratulálok!
Az ott nem zsir hanem izom. Nem kell azon aggódnod. Nem csak a hosszú vékony lábuak a szépek.
Nekem is kb ilyen alakom van, csak én sztem alacsonyabb kiadásban. De öszintén nem nagyon lehet azt lefaragni. Én mániákus sportoló vagyok de nem sikerül lefaragnom a combomat.
Én nem faragnék belőled sehonnan, nekem így kellenél ahogy most vagy. Örülnék, ha ilyen alakú barátnőm lenne.
23/F
mintha csak rólam készült volna a kép (igaz én nagyon fehér vagyok), még a bugyim is pont ilyen ;)
én is combról meg fenékről szeretnék lefogyni, csak futni nem tudok, mert folyton begörcsöl egy izom a lábamban és 2 perc múlva rá sem bírok állni :S bemelegítek rendesen, szóval nem azért van...
bocsi h nem értelmes választ írtam, én is ebben a cipőben járok és kíváncsi vagyok a többiek véleményére.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Jól esik a sok pozitív visszajelzés,de sajnos én nem érzem magam jól így.Írta az egyik válaszoló,hogy kb 5-6 kg-tól kellene megszabadulnom.Szerintetek hány kg lehetek?A magasságom 163 cm.
Egyébként futni is jártam amíg jó idő volt,de mióta ilyen hóhelyzet van és hideg,nem tudok járni.És jó időben sokat biciklizem is,mégis ilyen a combom.Amint kitavaszodik újraráállok az efféle mozgásokra is.Addig marad a sok guggolás és kitörés.Remélem az is használ.
sztem 50-52
amugy nagyon jo az alakod,megkérdezhetem hány centi a combod a legvastagabb pontján??én is iet akarok,és az enyém most 55 cm :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!