Tudom, hogy nem ezzel kéne foglalkoznom, de zavar. Menjek vissza barbizni jellegű kommentek kíméljenek pls. 160 cm/47 kg/13L
Tudom, hogy sok. Dagadt is vagyok. A hasam hájas, a csontjaim nem nehezek, izmosnak se mondanám magam. Elegge túlsúlyos vagyok. Sőt meg csunya is. Van esélyem az eletben? Ervenyesulhetek igy is?
Istenem, 160 cmes lány vagy és 47 kg, ne viccelj már nem vagy dagadt! 14F
2014. dec. 22. 00:10
2/12 anonim válasza:
Eh? Ez most vicc? 165 cm vagyok, 63 kg és nem vagyok kövér, köszönöm. Elcseszett egy világ ez...
2014. dec. 22. 00:14
3/12 anonim válasza:
Ha mindenképpen dolgozni akarsz magadon akkor kondizz.
2014. dec. 22. 00:33
4/12 anonim válasza:
A súlyod alapján nem vagy túlsúlyos, ha nem vagy elégedett a testeddel akkor meg kezdj el sportolni vagy kondizni.
2014. dec. 22. 00:52
5/12 anonim válasza:
Meg esetleg mehetsz már akár harcművészetet is tanulni. Mármint úgy hangzik van mit csiszolni az önbizalmadon :) (mert a súlyoddal minden oké.) s a harcművészet ebben jó lehet.
2014. dec. 22. 00:56
6/12 McEnroy válasza:
Gyere, megmutatom a fekvőtámasz gyűjteményemet.
2014. dec. 22. 02:16
7/12 anonim válasza:
Ne hagyd hogy ezt véssék beléd mások,amúgy sem vagy az.
Vagy ha annak tartod magad akkor ne mások hanem a saját kedvedért változtass.
2014. dec. 22. 05:23
8/12 anonim válasza:
47 kilóval hogy lennél dagadt? xD a problémád az lehet hogy csúnyavagy és okokat keresel hogy miért de ha az arcod csúnya a fejed tetejére állhatsz és lehetsz akár 30 kiló vagy 300 nem számít
2014. dec. 22. 07:48
9/12 anonim válasza:
Nem vagy kövér! Anorexiás akarsz lenni vagy mi? Majd akkor gondold magad dagadtnak, ha nem sétálni, hanem gurulni fogsz az utcán... Addig is, örülj, hogy van egy icipicike mini felesleg rajtad.
Tudtommal a fiúk azokat a lányokat szeretik, akiken nem csak csont meg bőr van, hanem akiken van mit fogni.:)
Habár nem tudom, ezt az utóbbit ki gondolja igaznak, de ha fiú lennék, akkor e szerint az elv szerint is élnék. :D
174 cm, 70 kg, 17/L :3
2014. dec. 22. 08:45
10/12 anonim válasza:
Biztos nem vagy csúnya. Ami szép rajtad - szemed, hajad, bőröd - azt hangsúlyozd, de nem agyon sminkeléssel. Igen, érvényesülhetsz, jó megjelenéssel, tanulással stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!